April 19, 2017

THE HANDBAG TAGYoutubessa on pyörinyt laukkutagi, jossa pureudutaan kaikenlaisiin hieman erikoisempiin laukkuaiheisiihin juttuihin. Nappasin siis videomaailmasta tagin tänne blogin puolelle ja toivoin, että tämän tekevät muutkin eli kuka vain saa ihan vapaasti ottaa haasteen vastaan! Kysymyksiä on 11 ja ne ovat kaikki tässä alla. Aloitetaan!

Kuinka monta laukkua omistat?
Omistan kaikkiaan 13 laukkua.

Miten säilytät laukkujasi?
Laukkusäilytyksestä kiinnostuneet voivat piipahtaa lukemassa enemmän vaatehuonepostauksestani. Säilytän laukkuja vaatehuoneeni hyllyillä omilla paikoillaan. Dust bagit säilytän muualla eli saavat olla hyllyillä helposti otettavina ja muita aikoina silmänilona.
Mikä oli ensimmäinen designer-laukkusi?
Ihkaensimmäiseni oli musta Mulberryn Roxanne A4 Tote vuonna 2009. Voi sitä onnea, kun sen bongasin alesta parilla satasella. Sitä seurasi heti useampi Vuitton.

Mikä on uusin laukkuhankintasi?
Uusin laukkuni on Saint Laurentin Shopping Bag (alla kuvassa) viime joulukuulta.Mikä on kallein laukkusi?
Chanelin WOC

Mikä oli laukkuostoksistasi dramaattisin?
Jaa-a, eipä taida kovinkaan suurta dramatiikkaa liittyä mihinkään ostoon mutta pettymyksiä kyllä. Tilasin Givenchyn Antigonan Net-A-Porterista vuonna 2014 ja he toimittivat minulle laukun, jonka vetoketjun vetimestä oli lohjennut iso pala hopeista pintaa pois paljastaen punertavan metallin. Se harmitti ihan hirveästi, sillä joudun laukun tietenkin palauttamaan, odottamaan palautuskäsittelyä ja sen jälkeen uutta laukkua. En yleensä ole moksiskaan pienistä vioista mutta tuo oli jo niin näkyvä, ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin reklamoida ja odottaa uutta moitteetonta, jonka sitten sainkin parin viikon kuluttua. Toinen hieman ärsyttävämpi tapaus oli se, kun ostin Louis Vuittonin Empreinte-nahkaisen Artsyn. Ostosta parin päivän päästä huomasin nahan repeytyneen reunasta ja marssin kauhun sanelemana reklamoimaan siitä Espan liikkeeseen. Siellä myyjä miltei nauroi minut ulos, sanoi, että nahkaa tulee poikkeuksetta kulumaa ja repeämää käytössä. Yritin sanoa, etten ole käyttänyt laukkua kuin kerran, pari, ja ettei niin kalliiseen laukkuun saisi tulla repeämiä niin pian, jos koskaan. Myyjä ei suostunut reklamaatioon, vaikka ostostakin oli vain muutama päivä. Pidin sitten laukun ja vaikka siitä pidinkin, häiritsi se repeämä minua joka käyttökerta. Pieni juttu sinänsä mutta harmittihan se. Eipä ole moista kulumaa yhdessäkään muussa laukussani edes vuosien käytön jälkeen...Suosikkilaukkuliikkeesi?
Olen aina pitänyt Luxbagin ja Mulberryn palvelutasosta. Ihan huippuja molemmat!

Lempilaukkusi?
Kyllä se on Louis Vuittonin Alma BB (alla kuvassa).
Laukku, josta pidät vähiten?
Jos omista laukuistani pitäisi sellainen valita, ei se onnistuisi. Pidän kaikista. Jos yleisesti, niin en pidä yhtään Guccin Marmont-laukuista.

Mikä on seuraava laukkuhankintasi?
Ei tietoa, ei suunnitelmia. Haaveilen Louis Vuittonin Keepallista matkoja varten mutta haluaisin sen vintage-versiona, joita ei tunnu liikkuvan ainakaan nettikirppiksillä yhtään. Toinen ihastus on Saint Laurentin Sac de Jour mustana. Kolmanneksi mainittakoon jokin Mulberryn pikkulaukku punaisena.Mikä on unelmalaukkusi?
Hmm, kyllä se on Chanelin Boy. Unelmaksi taitaa jäädä, sillä hintalappu ylittää kipurajani. Mutta on se niin kaunis.SHARE:

3 comments

 1. Moi:) Harmi tuo LV:n kuluminen ja varsinkin se, ettei reklamaatiota hyväksytty. Ajattelin vinkata Nonono-palvelusta, joka auttaa noiden reklamaatioiden kanssa ellei ole jo myöhäistä! :) Kiitos kivasta blogista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Aikaa on kulunut jo reilut viisi vuotta eli ei ole enää ajankohtainen :)

   Delete
 2. Siis apua tuo Vuittonin reklamaatio oishan ton pitäny heittämällä mennä läpi ja uusi laukku tilalle?!?!? Tosi noloa :o

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig