May 10, 2017

5 X KEVÄTFIILISTÄ PUKEUTUMISEENOlen aivan innoissani tulevasta kesästä ja kesäpukeutumisesta! Kunhan se kesä sieltä vain tulisi. Keräsin tähän viisi täsmävinkkiä miten oman tyylin voi helposti päivittää tulevaan kesään.

1. Keveitä sävyjä asusteisiin
Musta toimii aina mutta sen rinnalla toimivat kaikki neutraalit nuden sävyt kesällä. Ilmeen saa helposti päivitettyä, kun vaihtaa asusteet keveämmän värisiin versioihin.

2. Haalean vaaleat kynnet
Kauniit kynnet ovat pieni mutta merkityksekäs yksityiskohta. Etenkin keväällä ja kesällä ne ovat aina esillä, kun hansikkaat jäävät kaappiin odottelemaan syksyä. Nudet, harmaat ja beiget lakat ovat  helppoja sävyjä asuun kuin asuun ja ne auttavat pitämään kädet aina edustuskelpoisina niin toimistolla kuin rannallakin.

3. Varpaat esiin
Mikään ei ilmennä niin paljon kesää kuin paljaat varpaat ja sandaalit. Peep toe -kengät ovat monipuoliset, ne sopivat epämuodollisista juhlista aina toimistopukeutumiseen. Ne soveltuvat käytettäviksi hameen, mekon ja housujen kaverina. Muista kuitenkin pitää jalat siisteinä ja lakata varpaankynnet!

4. Kokomustasta kokovaaleaan
Vaaleat farkut ja paita ovat kesän must-yhdistelmä. Valkoisen alaosan kanssa käy miltei mikä vain, joten kuoseja ja värejäkin voi käyttää rohkeasti ilman, että ilmeestä tulee tunkkainen.

5. Hempeää punaa kasvoille
On aika viskata tummat syksyiset ja talviset sävyt hetkeksi aikaa sivuun ja fiilistellä hempeitä ja keveitä sävyjä niin huulilla kuin poskilla ja luomillakin. Poskipunaksi sopii oivallisesti voidemainen puuterimaisen tuotteen sijaan, sillä se pitää pintansa hyvin myös kuumassakin säässä.

SHARE:

3 comments

 1. Voin allekirjoittaa neljä ensimmäistä kohtaa. Itse olen kuitenkin tosi huono poskipunan käyttäjä. Ehkä pitäisi se ottaa viimeinkin käyttöön? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti! Näin sanoo poskipunahullu ;) Sillä saa kivasti eloa kasvoille ja jos muuten tykkää pitää meikin tosi minimaalisena, niin voidemainen poskipuna toimii tosi kivasti yksinäänkin.

   Delete
 2. Lakatut varpaankynnet <3 T.Jani-75

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig