May 26, 2017

CHANEL WOC / REVIEW
Nyt on laukkuarvostelusarjassamme Chanelin Wallet on Chainin vuoro. Kirjoittelin syksyllä mitä kaikkea laukkuun mahtuu (voit lukea postauksen täältä) ja nyt käsittelen lähinnä sen muita ominaisuuksia. Laukku on pieni, senhän kertoo nimikin, ja se on tarkoitettu hihnalliseksi lompakoksi. Sisällä on siis korteille sopivia taskuja ja eri lokeroita sekä vetoketjullinen isohko tasku kolikoille. Kuulostaa tosiaan lompakolta, eikö? Tämä on kuitenkin paljon enemmän, sillä laukku joustaa syvyyssuunnassaan ja itse saan sinne mahtumaan niin bulkin passin, pari älyluuria, rahat, avaimet, pari meikkituotetta ja bussilipun. Ainakin omalla kohdallani se soveltuu ihan jokapäiväiseen käyttöön, sillä nuo tavarat riittävät minulle tavallisina toimistopäivinä mainiosti. Laukussa on pitkä hihna, monen mielestä liian pitkä ja ensimmäisessä kuvassa laukku roikkuu koko hihnansa pituudelta 174-senttisen minun olalta. Hihnaa saa lyhennettyä taittamalla sen läpän alle tai vetämällä sen kaksin kerroin ulos, jolloin hihnasta saa kainalomitan.
 
 
Oman laukkuni nahka on Chanelin perinteikästä caviar-nahkaa, joka on hyvin kestävää. Käytän melko huoletta laukkua mutta metalliosien suhteen olen aavistuksen verran neuroottinen. En halua niihin naarmuja tai muutakaan, joten tämä on tällä hetkellä ainoa laukkuni, joka saa minulta edes hiukan osakseen varovaista käyttöä. Ostin tämän laukun itselleni viime kesänä muistoksi eräästä merkittävästä asiasta ja suuren tunnearvon vuoksi en aio tästä koskaan luopua. Pidän laukun käytännöllisyydestä, muotokielestä, klassisuudesta ja laadusta valtavasti.
Laukkusarjan aiemmat arvostelut
 
_______________________________
 
It's the new episode of my bag review series. This time I'm coming at you with my Chanel Wallet on Chain. It's tiny but holds a ton. Mine is in caviar leather and silver hardware and I've had it for a year. It does hold it's value and the prices keep going up which is insane. This WOC is such a useful little thing as it holds quite a bit of stuff. I can fit my two phones, Louis Vuitton Cles and some makeup products and keys in. Caviar is sturdy material and hard to scratch but I kind of baby it still. The strap is very long and on me it's almost the perfect length (for the reference I'm 174 cm tall) to wear cross body. I love to wear it also as a clutch and tuck the strap inside the bag. This is a Chanel bag I highly recommend to everyone who loves a good small purse with a lovely design and value.
 
Here's links to my previous reviews
SHARE:

3 comments

 1. No on kyllä todellinen tilaihme, ei ihan heti uskoisi että noin pieni laukku voi mahduttaa sisäänsä kaiken tuon! Ja onhan se myös hurjan kaunis ja ajaton ♥︎

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, laukku on melko syvä, kun pohjan ja sivujen taite joustaa aika reilusti. Mä tykkään tästä niin paljon!

   Delete
 2. Toi on kyllä ihana, klassikko! Mulla oli toi, mutta oiei se hihna oli liian pitkä (vaikka testasin läpän alla myös).

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig