May 28, 2017

DATE NIGHT LOOK


Bag Chanel / Skirt Zara / T-shirt Amisu / Eyewear Burberry / On my lips Mac Blankety
 
Joskus on hauskaa yhdistää aivan erityylisiä vaatteita ja asusteita ja kokeilla, kuinka ne sopivat yhteen. Näin voi löytää tosi kivoja ja kiinnostavia yhdistelmiä. Ostin viime vuonna tämän pitsisen midihameen hautajaispukeutumista varten. Ajattelin, että sillä tuskin tulee olemaan muuta käyttöä mutta koska hame on itsessään niin kaunis ja rakastan mustaa pitsiä, halusin kokeilla sitä erilaisten yläosien kanssa ja testailla, saisiko siitä kesään sopivaa kolttua. Jämäkkä polvipituus vaatii korkkarit, jotka taas tekevät asusta aina hieman formaalimman. Siispä yläosaksi sovittelin printtipaitaa, joka on yksi toteemivaatteistani tällä hetkellä. Kiva tuli, ainakin minun mielestäni. Mitä te olette mieltä? Tällä asulla mentiin viime viikon kuukausittaisille deiteille. Meillä on tapana järkkäillä toisillemme vuorotellen jotain kivaa arjesta poikkeavaa yhteistä tekemistä, oli se sitten teatteria ja drinkkejä, leffaa ja ravintolaa tai mitä ikinä, mikä kiireen keskellä tuntuu mukavalta irtiotolta.
 
Ihanaa sunnuntaita!

______________________________
 
I love to pair different style of clothing and accessories such as a classic midi skirt and edgy top. Here's an example of that kind of experiment. I put together this outfit for a date night and chose to go with printed tee and midi lenght lace skirt from Zara. I think it looks so cute and interesting with neutral color scheme and classic silhuettes. What do you guys think?

SHARE:

6 comments

 1. Tosi kaunis asu ja ihanat kengät! Mistä ne on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana! Nuo kahdenkympin kengät ovat H&M:stä, ostin ne kolmisen vuotta sitten ja ovat yhdet mun lemppareistani. Heillä on aina valikoimissaan jotkut tällaiset sandaalit eli eiköhän sieltä löydy edelleen vastaavat :)

   Delete
 2. Vitsit miten kiva asu! :) Joskus tunnen itseni tylsäksi, kun pukeudun aina tyyliin samoihin farkkuihin ja t-paitaan tai toppiin enkä uskalla rikkoa rajoja. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Erika ♥ Mä päätin, että nyt kesällä ja etenkin lomalla teen rohkeampia vaatevalintoja ja -yhdistelyjä. Tähänkin asuun tykästyin niin, että varmasti tulen tuon hameen vielä yhdistelemään erilaisiin yläosiin :) Kannattaa aina kokeilla vaikka kotosalla, mihin kaikkeen oma vaatevarasto taipuu!

   Delete
 3. Todellakin käyttöön vaan noin kaunis hame. Minulta löytyy hieman samanlainen. Ja kiitti tästä vinkistä! Taidan myös yhdistää printtipaitaan hamosen seuraavalla kerralla. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig