May 23, 2017

MUOTI JA MINIMALISMI
Ihanaa huomenta kaikille! Kevät on jo pitkällä ja olen aivan innoissani sekä kesästä että valtavasta blogi-inspiraatiosta, joka on vallannut minut viime aikoina. Ideoita on vaikka kuinka ja lisääntyvät lukijamäärät inspaavat todella kovasti. Kiitos siis kaikille teille ihanille lukijoille, jotka olette kulkeneet blogin mukana pitkään tai vasta vähän aikaa tai tulette ensimmäistä kertaa nyt kurkistamaan tänne! Blogifilosofiaani kuuluu se, että haluan antaa teille lukijoilleni mahdollisimman paljon - en niinkään oman elämäni yksityiskohtia, vaan vinkkejä, inspiraatiota ja muuta hyödyllistä muodista ja kauneudesta. Blogini on aina ollut minulle tärkeä harrastus, välillä siihen on kyllästynyt ja välillä intoa riittäisi vaikka mihin. Oma elämäni pyörii työn vuoksi ihan muissa kuvioissa, joten on ihan hurjan kivaa päästä blogissa käsittelemään etenkin muoti- ja tyylipainotteisia asioita, jotka ovat olleen aina se "mun juttuni" pienestä lähtien. Valokuvaaminen on myöskin intohimoni, se on sellaista tekemistä, johon uppoan ihan täysin ja nautin siitä suuresti. Onneksi saan tehdä sitä muutenkin mutta blogin vuoksi saan ottaa ihan millaisia kuvia tahansa ja haastaa itseäni. Se on oikeasti todella kivaa.

Kun vaihdoin viime kesänä blogin nimen Fashion Minimalistiksi oli ajatuksena se, että korostan sitä, miten ollakseen kiinnostunut muodista ja trendeistä ei tarvitse olla koko ajan hankkimassa uutta ja ostamassa jokaista trendivaatetta, joka eteen sattuu. Koen olevani monellakin tapaa minimalisti: pyrin välttämään turhia ostoja, ostamaan vain kestävää laatua ja olemaan tyytyväinen kaikkeen, joka kaapista jo löytyy ja omistan mieluummin yhden hyvän kuin pussillisen huonoja. En pyri elämään askeettisesti mutta olen järjestelmällinen ja rakastan siisteyttä eli kotini ja monella tapaa myös garderoobini ovat hyvin minimalistiset, vaikka vaatteita onkin kohtuullisesti. Kiinnostaako teitä siis minimalismi-aiheiset postaukset? 

Halusin vain kiittää teitä, että olette siellä ruutujen toisella puolella. Olette huippuja! Kivaa tiistaita kaikille!


____________________________
 
Good Morning! Lately I've been so inspired of spring and summer and my enthusiasm has infected also my blog mood. I'm bursting with ideas and themes for my upcoming blog posts and I'm going to share more tips and tricks about fashion and minimalism. Hope you will enjoy! Thank you all for reading and being with me here. Have a lovely day all! 
SHARE:

4 comments

 1. Ehdottomasti lisää minimalismiin liittyviä postauksia! Musta on tosi hienoa ettei olla koko ajan ostamassa uutta vaan pystyy jo olemassa olevista vaatteista kokoamaan moni käyttöisiä asuja. Tälläiseen vaatekaappiin olen itse vasta matkalla :-D

  ReplyDelete
 2. Sinun blogisi on inspiraatioltaan, viehättävyydeltään, esteettisyydeltään ja ideoiltaan yksi lemppareitani. Kiitos siis siitä! ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi apua, miten mieltä lämmittävä kommentti, kiitos ihana Jenna ♥

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig