May 12, 2017

PUNAISET HUULET
Monien naisten salainen ase meikin päivittämiseksi pelkistetystä office-lookista cocktail-tilaisuuteen sopivaksi perustuu yhteen ainoaan tuotteeseen: kirkkaaseen huulipunaan. Tämä samainen niksi on myös omassa hihassani ja toimistopöytäni ylälaatikossa on aina jemmassa tällainen räiskyvän punainen huulipuna. Muu meikki saa olla hillitty ja vähäinen, sillä punahuulet ovat riittävä yksityiskohta piristämään koko kasvoja. Oma, tavallisen toimistopäivän meikkini koostuu tällä hetkellä Estee Lauderin Double Wear -meikkivoiteesta, Maybellinen automaattikulmakynästä, Physician's Formulan aurinkopuuterista sekä Essencen huippuhalvasta mutta todella hyvästä ja tuuheuttavasta Forbidden Volume -ripsiväristä. Huuliin sutaisen useimmiten melko nudea punaa, Macin Blanketya. Jos kuitenkin extempore-meno töiden jälkeen yllättää ja haluan ilmettä säihkyvämmäksi, käytän Essencen Femme Fatale -huultenrajauskynää. Tämä kynä, kuten oikeastaan muutkin Essencen kynät ovat ihan täyttä timanttia. Hinta on euron luokkaa mutta taso kuin Macin kynissä. Suosittelen siis lämpimästi katsastamaan näitä, jos kohdalle osuu. Etenkin tämä punainen on todella pigmenttinen, hyvin kestävä huulilla ja sopii käytettäväksi sellaisenaan. Ja sitten eikun menoksi!

SHARE:

3 comments

 1. Kaunis meikki! Minkä niminen/ numeroinen huultenrajauskynä on?
  Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anne! Hyvä kun kysyit, oli jäänyt sävy unholaan tekstistä. Se on Femme Fatale. Hinta 1,25 euroa ja kestävyys sekä tuntu huulilla ihan huiput.

   Delete
 2. Ihanan raikas meikki ja kaunis leidi! Mä olen monesti noita Essencen tuotteita tutkaillut lompakkoystävällisten hintojen vuoksi joten testiin menee tuo kynä ainakin. hauskaa viikonloppua! -Tiina

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig