May 14, 2017

RED BAG OUTFITBag Ralph Lauren / Jeans Cubus / Blouse Vero Moda / Heels Pier One / Rings Glitter
 
Jatketaan edellisen postauksen vanavedessä punaisella teemalla. Punainen väri on totaalisesti iskenyt tänä keväänä ja etenkin punainen laukku on ollut haaveissa. Löysinkin sellaisen alkuvuodesta käytettynä parilla vaivaisella kympillä, sillä en halunnut laittaa näin värikkääseen asusteeseen satoja euroja rahaa. Tällä kertaa budjettivalinta on kuitenkin laadukasta nahkaa ja malliltaan se on erittäin aallonharjalla lyhyen kantokahvansa ja pitkän crossbody-hihnansa ansiosta. Ralph Laurenin laukkuja en ole koskaan omistanut aiemmin, joten naarmuja kestävä saffiano-nahka ja muutenkin laadukkaan oloiset viimeistelyt pääsivät yllättämään. Tätä laukkua on tullut käytettyä viime kuukausien aikana paljon, sillä se sopii muuten hyvin neutraalin pukeutumiseni väripilkuksi. Etenkin beigen ja harmaan rinnalla tuo raikas väri on ihan timantti.
 
Muuten asussa viehättää röyhelöt muuten simppelissä puserossa ja nudet peeptoe-kengät, joista jo jutustelinkin aiemmin viikolla kesäinspispostauksessani. Tämä asu taitaa olla yksi kevään lemppareistani!
 
Mitäs te pidätte punaisesta väristä pukeutumisessa tai asusteissa?
 
_______________________
 
My red bag fever has gone up a notch since I got this beauty of a bag earlier this spring. It spices up any muted or basic coloured outfit and it will look so chic this upcoming summer with maxidresses and more boho looks. Love it!

SHARE:

4 comments

 1. Mulla on H&M:stä ostettu viininpunainen laukku. Käytin sitä pari vuotta sitten koululaukkuna, sen jälkeen se on ollut ihan passeli säilyttämään työtodistuksia haastatteluun mennessäni. :)

  ReplyDelete
 2. Hei mitä olet huulimeikkiisi tässä käyttänyt? Tosi upea nude. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huulissa on Macin Creme de Nudea, se on sellainen ihan truu nudesävy :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig