June 16, 2017

10 BEST THINGS RIGHT NOW


Käyn päivittäin mielessäni läpi asioita, joista olen erityisen onnellinen, kiitollinen tai ylpeä juuri nyt. Se auttaa pitämään mielen positiivisena ja keskittymään siihen, mikä on oikeasti tärkeää. Välillä elämässä tuntuvat olevan vallalla kaikenlaisen merkityksettömät asiat ja niihin on helppo jäädä jumiin. Niinpä on itselle ja muillekin paljon kivampaa, jos negailun sijaan kääntää katseen kohti hyviä, pieniäkin sellaisia, asioita kohti. Tässä tämän päivän parhaat asiat, jotka ovat mielessäni.
1. No kesähän se. Onko oikeasti mitään parempaa kuin lämpö ja aurinko? Ne tekevät kaikesta paljon helpompaa ja energisempää.
2. Oma ihana valokuvaajani, joka jaksaa pitkänkin päivän päälle lähteä kuvaamaan vaimonsa asukuvahassutuksia. On tuo vaan paras tyyppi ikinä.
3. Lähestyvä loma. Aivan ihanaa! Vaikka töissä onkin oikeasti todella kivaa, on loma silti enemmän kuin tervetullut. Ja mitä kaikkea se tuleekaan pitämään sisällään. en malta odottaa!
4. Ihana perhe. Perhejuhlia on luvassa tänäkin kesänä ja on ihanaa tavata joitakin kaukana asuvia läheisiä pitkästä aikaa. Kesä tuntuu tuovan perheet aina koolle.
5. Kesävaatteet. Ah, rakastan! kaikki ihanan keveät materiaalit, hulmuavat helmat, kevyet topit ja korkkarit. Miten tähän aikaan vuodesta onkin niin helppo saada luotua uusia kivoja asuja ja vielä niistä samoista vanhoista vaatteista?6. Työt ja työporukka. Ihan huippua sakkia, joiden parissa on hienoa tehdä töitä. Monta vuotta ollaan jo uurastettu yhdessä ja aina vain paranee. Tämä on sitä arkielämän todellista onnea.
7. Jättikokoinen aamukahvi. En lipittele kahvia läpi päivän, vaan normaalisti juon vain aamukahvin, mutta se on sitäkin tärkeämpi minulle. Kupposen pitää olla iso, höyryävän kuuma ja se pitää nautiskella täysin kiireettä. Tästä en tingi edes arkiaamuina, sillä se antaa jokaiselle päivälle hyvän alun.

8. Jäätelö! Karkkilakkoa on nyt takana jo reippaasti yli vuosi, joten makeanhimon yllättäessä jäätelö on hyvä apu. Sitäkin olen kyllä vähentänyt rutkasti, joten sitä paremmalta ne harvatkin jätskiherkuttelut maistuvat. Kuka muu on ihan hulluna Kolmen kaverin jäätelöihin?

9. Oma koti. Voi että, kun se onkin vaan paras paikka! Sisustussilmää hotsittaisi tehdä pieniä muutoksia, ehkä maalata yksi seinä tai jotain muuta. Saa nähdä, päästäänkö tuumasta toimeen kesän aikana.

10. Bloggaaminen. Aiheita riittää ja asukuvia on kiva napsia lämpimässä säässä. Tällä hetkellä inspiraatio bloggaamiseen ja Instailuun on vähintäänkin sata prosenttia ja sekös on kannustavaa. Muistakaa siis seurailla sekä täällä blogin puolella että Instagramissa kesälläkin! 


My top 10 picks of the best things right now are...
1. Summer, naturally. The best time of the year in my opinion. Love it!
2. My beloved photographer who is always ready to take outfit pics whenever I ask him to. He's the best.
3. My upcoming vacay, can't wait!
4. Family, of course. Summer is usually the time we spend lots of time together.
5. Summer clothing. I'm so feeling all the ruffles, light colours and fabrics, easy to put on outfits.
6. My job and co-workers. They are a real everyday blessing.
7. Giant Morning coffee. Can't start my days without it.
8. Ive cream. Nothing says more summer than a huge ice cream, don't you think?
9. My home. The best Place ever.
10. Blogging. I'm feeling so inspired at the moment so make sure you follow my blog and Insta in the summer too. Lots of fashion inspiration and outfits are coming your way!

SHARE:

6 comments

 1. Aivan ihana hyvän mielen postaus! Hyvää viikonloppua Anna :) -Tiina

  ReplyDelete
 2. Siis nuo Kolmen kaverin jäätelöt...! En ole parempia maistanut. Vaikka olen maistanut vain kahta makua (:D), lempparini on suklaa & pähkinäkinuskikastike - jäätelö. Kaiken lisäksi se on vegaaninen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne ovat ihan tolkuttoman hyviä! En voi sietää suklaajäätelöä, siis olen inhonnut sitä lapsesta saakka ihan puistatukseen saakka mutta tuo Kavereiden suklaajäätelö oli mun suuhun sopivaa, jopa hyvää. Se on paljon minulta se :D

   Delete
 3. Sulla on ihan älyttömän ihana tyyli! Tää blogi on muutenkin miellyttävä :)

  http://inkanitta.fi

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig