June 18, 2017

FLORAL MIDI SKIRT OUTFITSkirt, knit H&M / Bag Furla Metropolis / Shoes Pier One / Sunglasses Burberry
 
Kun midi-pituiset hamoset tulivat runway-ilmiöiden kautta kauppojen hyllyille, olin kauhuissani. Voiko mummompaa helman pituutta olla olemassakaan? Kunnes mielenkiinnosta sovitin erästä hametta ja ihastuin saman tien. Kellomainen, hyvin leveä helma ja kaunis laskeutuvuus istuivat omalle vartalolleni kuin tehdyt. En tykkää käyttää liian lyhyitä helmoja, sillä niiden kanssa pitää punnita vilautteluvaaraa ja joskus myös tinkiä mukavuudesta sen vuoksi. Siksi pidemmät helmat ovat jo joitain vuosia olleet mun juttuni, tosin ne ovat yleensä jääneet sopivasti polven yläpuolelle. Tämä midi-pituus kyllä vaatii mielestäni korkokengät, jottei alaosa ole kuitenkaan liian raskas. Täytyy sanoa, että tämä asu, jossa on toisena yksityiskohtana nuo cold shoulder -röyhelöt olkapäillä, on yksi viime aikojen suosikkejani. Kevyt beige laukku sekä kengät ja sopivan tyttömäinen kokonaisuus on valmis.

__________________________________

Cold shoulders, floral midi skirt and huge prints? Not my thing in theory. However this outfit is by far one of my favourites this season. I absolutely love the midi length and those ruffle detailed shoulders. And the big floral patterns? Oh yes. I love them so much. It's so weird how first you dislike something that runways and retail shops offer you and then you fell in love when you just try those wonky clothes on.


SHARE:

5 comments

 1. Mulla oli kyllä aluksi ihan samat fiilikset midi-hameita kohtaan, mutta nykyään löytyy omastakin kaapista jo yksi midi, jota yksinkertaisesti rakastan :D Tää on kyllä upea look, todella tyylikäs ja elegantti! ♥︎ xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jännä juttu! Kai se ajatuksen tasolla vaan on hiukan liian leimautunut helman pituus mutta sovittaessa midimittaiseen hullaantuminen käy hetkessä. Ja kiitos paljon, ihana Pinja :)

   Delete
 2. Onpa nätti asu! Midihame näyttää niin kesäiseltä kukkineen. -Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ihana Tiina :) Ja tosiaan, kuosi istuu tähän melkein-juhannusaikaan kivasti.

   Delete
 3. Tykkään! Näytät upealta <3

  Henna
  www.stoori.fi/pakkomielteita

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig