June 9, 2017

LOUIS VUITTON ALMA BB / REVIEW


 
Laukkuarvostelusarjan uusi osa on täällä! Tällä kertaa käsittelen Louis Vuitton Alma BB -laukkua. Laukkuni on Epi-nahkaa eli se on melko kestävää, heikosti naarmuuntuvaa ja helppo hoitaa. Laukkuni on ollut käytössä viime vuoden lopulta saakka ja se on saanut enemmän ihasteluja osakseen kuin yksikään muu laukkuni koskaan. Selkeästi muotokieli miellyttää monia, sillä laukku on pieni, hyvin kaunis ja silmäänpistävä, vaikka onkin musta ja yksinkertainen. Laukun mitat ovat  25 x 19 x 20 cm ja siinä on kantamista varten kahvat sekä pitkä hihna, jolla laukun saa olalle tai crossbody-tyylisesti. Oman laukkuni metalliosat ovat hopeiset, sillä mielestäni ne istuvat tällaiset mattamustan kanssa kaikkein parhaiten. Laukkua saa myös kultaisilla metalliosilla väristä ja koosta riippuen.
 
Alma BB on Alma-sarjan pienin laukku. Siitä on olemassa myös suurempia, joihin ei tule mukaan olkahihnaa. Alma taitaa olla yksi Louis Vuittonin vanhimmista malleista ja se on saanut nimensä Louis'n tädin mukaan. Laukkuun kuuluu lukko ja laukussa on mikrokuituvuoraus sekä yksi pieni tasku. Sisälle mahtuu yllättävän paljon: Olympus Pen -järjestelmäkamerani, puhelin, lompakko, avaimet ja muutama meikkituote menevät sisään ongelmitta. Etenkin näin bloggaajana tuon kameran kuljettaminen on aina otettava huomioon ja on ihan huisia, että näin pienen laukun kanssa voi mennä hienoihinkin tilaisuuksiin ja ottaa silti kamera näppärästi mukaan.
 
Olen käyttänyt laukkua todella paljon, sillä se sopii myös työkäyttööni, josta olen puhunut paljon jo aiemmissa laukkuarvosteluissani. Olen kuitenkin saanut pienen naarmun laukun pohjan huitteille siitä, kun kerran bussista pois noustessani kuski sulki oven liian aikaisin ja käteni sekä laukkuparka jäivät sinne väliin. Onneksi jälki on niin pieni, ettei sitä varmaankaan muut huomaa mutta siellä se on. Laukussa kaiken edellä mainitun lisäksi hyvää ovat terhakka vetoketju ja juuri sopivan pituinen olkahihna, joka soveltuu pitkänhuiskeallekin olanylikäyttöön. Suosittelen tätä sellaiselle, joka haluaa mahdollisimman pienen laukun mahdollisimman suurella tilamäärällä.
 
_____________________________________
 
It's time to review the Alma BB Epi from Louis Vuitton. I've had this cute little bag for 7 months and I have used it a ton. It fits my blogger Essentials such as my Olympus Pen camera, phone, keys, lipstick and wallet and still has room for additional things. It's the perfect companion for everyday use for office days or nights out or even for formal parties as it is quite petit but still very elegant and classy. The Epi leather is durable, it doesn't scratch easily and that is a huge plus. It fits comfortably on the shoulder, crook of the arm or cross body. The Alma BB of mine has gathered more complements than any other bag that I have. Clearly, it's a charming bag that catches the eye.


SHARE:

6 comments

 1. Kaunis <3 Itselläni on Speedy Epi nahasta, vuosien jälkeenkin hyvässä kunnossa. Ihmettelen miksi sitä ei enään valmisteta, Epi nahka sopii siihenkin tosi hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanos muuta! Tosi kestävältä tosiaan tuntuu tuo nahka :)

   Delete
 2. No Äh! Edelleen tän haluaisin .. ;)

  Henna
  www.stoori.fi/pakkomielteita

  ReplyDelete
 3. Voi ei, oon kehittänyt pienen pakkomielteen tähän laukkuun, eikä tää arvostelu yhtään helpottanu asiaa! Hinta vaan on siinä kipurajoilla, joten saa nähdä raskinko tätä koskaan hankkia... kaunis se kyllä on <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan tuo kieltämättä tyyris pieneksi laukuksi mutta aina on hyvä laskea cost per wear -hinta eli jos laukkua tulee käytettyä tosi paljon ja usein, niin sitten sen ns. käyttöhinta pienenee nopsaan kuin jos sitä käyttäisi vain joskus ja jouluna. Mikä väri sinulla on kiikarissa?

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig