June 30, 2017

SILVER SKIRT


Bag Chanel / Watch Cluse Pavane Silver Stones (gifted) / Jacket Zara / Skirt H&M / Sunnies Burberry / T-shirt Hearts & Krafts

Kesäkuu alkaa olla lopuillaan ja se tuntuu tosi kummalliselta. Alkukesä meni kuin huomaamatta juhannukseen saakka ja tässä ollaan. Kesä on lyhyydessäänkin ihmisen parasta aikaa ja sen huomaa. Ainakin omalla kohdallani huomaan, että kaikki tuntuu iisimmältä ja stressiä ei näy mailla eikä halmeilla. Pukeutuminenkin on ihanan helppoa: liehuvaa helmaa ja rentoa yläosaa yhdistämällä saa tosi kivoja kokonaisuuksia ja vaihtuvilla asusteilla saa sopivasti vaihtelua. Tätä nykyä en ole kovinkaan korujen perään, ainakaan suurten sellaisten, vaan tykkään pysytellä nappikorviksissa ja sormuksissa, mitä korujen puolesta asustamiseen tulee. Sen sijaan kello on aina must ja niitä pitää olla vaihteluksi saakka. Tähän musta-valko-hopeiseen asuun yhdistin Cluselta saadun, väriensä puolesta kuin tähän kyseiseen asuun teetetyn Pavane-sarjan hopeisen rannekellon, jossa on valkoinen kellotaulu. Sen kaveriksi sopivat Chanelin musta WOC sekä mustat peruskorkkarit. Toisiinsa sopivilla väreillä saa aina tehtyä huolitellun lookin, vaikka mukana olisi niin biker-takkia kuin t-paitaakin.
 
__________________________
 
Silver, black and white. Sounds like a perfect combination of elegant colours, right? I love to mix classic and relaxed pieces together as I did on this look with modern biker jacket, casual printed t-shirt and classic heels, Chanel bag and pleated silver skirt. To top it off I wore my newest watch addition, the Pavane Silver Stones from Cluse Watches and it's like it was made for this outfit. So summery, so relaxed but still elegant.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig