June 26, 2017

SOTKUPONNARI


Pidän todella paljon hiuksia ponnarilla mutta välillä se tuntuu melko tylsältä kampaukselta. Yleisilmeen täytyy olla rento, jopa hieman sotkuinen. Ajattelin jakaa helpon kesäponnarikampausohjeen, vaikka se tosiaan on niin superhelppo, ettei ohjettakaan tarvittaisi mutta here it goes!

Tarvitset ponnarin ja pinnin, hiuksia tukevoittavan tuotteen, esimerkiksi hiuspuuterin tai kuivashampoon sekä harjan. Itse aloitan kampauksen teon aina sillä, että suihkutan pikkuisen kuivashampoota tyveen ja pituuksiin ja laitan hiuksen löysälle ponnarille haluamaani kohtaan. Jos hiukset ovat kovin ohuet tai liukkaat, voi niitä kihartaa ihan pikaisesti ennen kiinni laittamista. Vedän ponnaria hyvin kevyesti hiuksista niiden ala- ja yläosioista. Monet tekevät tätä sivusuunnassa mutta näin saat hieman pöyheyttä päälaelle ja korvan kohdalta hiukset löystyvät sopivasti rennon lookin aikaansaamiseksi. Sitten otan pienen suikaleen hiuksia, saatan hieman tupeerata osiota, jos se tuntuu kovin liukkaalta. Pyöritän sen ponnarin ympärille ja kiinnitän hengettömällä pinnillä alapuolella. Saatan vielä lopuksi tupeerata ihan kevyesti ponnaria, jotta se näyttää hieman pöyhkeämmältä. Kampauksen voi viimeistellä lakalla. Siinäpä se!

SHARE:

3 comments

 1. Kiva blogi sulla! Eksyin tänne, kun googlettelin juttuja Estee Lauder DW meikkivoiteeseen liittyen...

  Haluaisinkin kysyä, että millä levität kys. meikkivoiteen? Käytätkö sivellintä tai esim. Beauty Blenderiä? Kummalla tulee sun mielestä parempi lopputulos? :)

  Oon nyt ite käyttänyt Beauty Blenderiä ja se onkin ollut ihan ok. Mietin kuitenkin, että saisko siveltimellä tehtyä levityksen nopeammin ja samalla jopa paremman lopputuloksen... Nyt vain arvon Sigman F80 ja RT Expert Face Brush välillä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kyllä se levittyy ehdottomasti parhaiten Beauty Blenderillä sellaisenaan. Käytän välillä noita siveltimiä kiireessä mutta eron kyllä huomaa, ainakin mun ihollani, joka mikrokuoriutuu siveltimen hankaavan levitystavan vuoksi todella helposti. Eli kannattaa kokeilla, jos ei tuollaista ongelmaa ole. Noista vaihtoehdoista valkkaisin Sigman :)

   Delete
 2. Ponnaria on kyllä pitkästä tukasta ikävä, vaikken nättejä sellaisia osannutkaan tehdä. Rakastan tällaisia huolettoman näköisiä kampauksia! <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig