June 11, 2017

WHITE BLAZER OUTFIT


Bag Louis Vuitton Alma BB / Jeans Zara / Blazer Amisu / Blouse H&M / Eyewear Burberry
 
Kesän toimistopukeutuminen on ainakin omalla kohdallani aina pieni suunnittelua vaativa toimenpide. Samalla haluaa olla asiallisesti pukeutunut mutta kuitenkaan kesäistä keveyttä unohtamatta. Oma suosikkini perus-bleiseri-lookin keventämiseen on tumman jakun vaihtaminen valkoiseen tai vaikka vaaleanharmaaseen, miksei pastellisävyiseksikin. Tykkään erityisesti valkoisen bleiskan ja mekon yhdistelmästä, siinä on juuri sopivasti kesäistä meininkiä.
 
Tässä asussa sen sijaan halusin yhdistää mustaa, valkoista ja revityt farkut, nuo joidenkin inhokit, joidenkin ihastukset. Pusero on monta vuotta vanha pitsikoristeinen raitapaita, joka on säilynyt yllättävän hyvänä lukuisista käytöistä ja pesuista huolimatta. Samoin sandaalit ovat jo monta kesää nähneet luottokorkkarit ja kädessä keikkuu kesän ykköslaukkuni, Alma BB.

Ja hei, vielä ehtii hetken verran osallistua blogissani käynnissä olevaan arvontaan TÄÄLLÄ!
 
____________________________
 
A white blazer is the perfect way to switch basic office wear into summer appropriate. It can be worn with dresses, skirts and jeans but it's still lighter version of a classic black blazer that is more suitable for colder seasons. I paired this white cutie with ripped jeans, striped shirt and black accessories.

SHARE:

2 comments

 1. Ihana look! Ja sun tukka niin hyvännäköinen ja värit täys kymppi!
  Mulla vähän vaalennusta latvaan työn alla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Henna :) Ja juuri tuskailin hiusten kanssa, joten kiva kuulla! Kaipaan tummempaa ja minulle luonnollisempaa väriä, joten taidan pikku hiljaa kasvatella tuota vaaleaa latvustoa pois. Taas vaihteeksi :D

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig