July 21, 2017

GREEN DRESSBag Celine / Dress H&M / Shoes Alberto Zago / Watch Cluse / Sunnies Burberry

On mukavaa saada ajatukset hetkeksi hieman muualle ja blogi toimii siihen erittäin hyvin. Mitä olette mieltä, onko hameen helman pituudella ja iällä jotain yhteyttä? Minkä ikäisenä helman pitäisi pidentyä? Vai onko kyse enemmänkin tyylistä? Kuulin nimittäin jokin aika sitten eräässä vaatekaupassa kahden hieman itseäni vanhemman leidin keskustelun pätkän siitä, ettei kuulemma heidän iässään voi enää pitää lyhyttä hametta lainkaan. Jäin miettimään, onko tuossa takana ajatus etiketistä, muuttuneesta mausta vai vartalosta. Itse en pidä liian lyhyistä helmoista oikein minkään ikäisellä, etenkään itselläni ja ihan mukavuussyistä mutta näissä kuvissa päälläni oleva mekkonen on jo siinä hilkulla, tunnenko siinä oloni kotoisaksi vai en. Tummilla, paksuilla sukkiksilla menee mielestäni hyvin lyhyetkin helmat mutta oma silmäni pitää eniten miltei polvipituisista, leveähelmaisista mekoista ja hameista. Tämä mekko on kuitenkin muuten niin makuuni, että tohdin pukea sen päälleni näin kesälläkin ilman niitä tasapainottavia sukkiksia. Pitkähihaiset mekot ovat ehkä kaikkien aikojen lempivaatteitani ja pienet yksityiskohdat, tässä tapauksessa röyhelöt on kiva plussa.

Ihanaa perjantaita teille kaikille! Kiitos, kun olette siellä.
SHARE:

2 comments

  1. No en minäkään ymmärrä, että Aira Samulinin ikäiset pitävät lyhyitä hameita. :D Sinun ikäisillesi se kuitenkin sallittakoon. ;) Tuo vihreä on muuten vihreistä lempparini! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh :) Vihreä on niin ihana väri. Jotenkin kotoisa ja turvallinen kuten musta, kuitenkin vähemmän kylmä mutta voimakas ja persoonallinen. Tämä on myös oma suosikkini vihreiden sävyistä.

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig