July 4, 2017

KAUNEUS-SMOOTHIE
Näin kesälomalla on ihanaa tehdä ajan kanssa aamupalaksi smoothieita ja muita sellaisia vaihtoehtoja, joihin ainakaan minä en halua käyttää aikaa arkiaamuisin. Toisaalta useimmiten teen smoothiet edellisenä iltana valmiiksi, mikä säästää rutkasti aikaa. Nyt kuitenkin voi hyvillä mielin hääräillä kyökissä tovin jos toisenkin ja tällä reseptillä teen suosikkismoothieni, johon tulee kaiken muun hyvän lisäksi ripaus ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia lisäävää lisäravinnetta.
Kauneus-smoothie
1 banaani
2 ruokalusikallista Vivanian kollageenijauhetta
marjoja oman maun mukaan
½-1 sitruunan mehu
1 dl kookosmaitoa
jäitä
kookoshiutaleita
Simppeli ohje kuuluu näin: heitä kaikki blenderiin ja suristele tasaiseksi. Koristele kookoshiutaleilla tai marjoilla ja tarjoile.
Sitruuna on ihana lisä tähän, sillä kun on elimistöä puhdistavia vaikutuksia. Kollageenijauhe vahvistaa ihoa sisältä käsin ja tukee hiusten kasvua. Kookosmaito tekee juomasta kermaisen täyteläistä ja marjat antavat oman osansa antioksidantteja ja vitamiineja sekä tietysti makua. Erittäin helppo ja herkullinen tapa nautiskella päivän annos marjoja ja saada samalla tarpeellisia vitskuja ja hivenaineita.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig