July 28, 2017

KIMONODress Ellos / Bag Louis Vuitton Alma BB / Belt vintage / Sandals H&M

Jos edellisen asupostauksen (klik) pitkähihainen vihreä mekko on mieleeni, on sitä myös tämä lintukuosinen, haikaroita vai kurkiako ovat, pitkähihainen kimonohenkinen mekko. En ole monestakaan vaatteesta saanut yhtä paljon kehuja ja kommentteja kuin tästä. Ihastuin tähän ensisilmäyksellä ja se on käytössä niin mainio: ohuehko mutta jämäkkä kangas ei rypisty, mikä on silittämistä ja ryppyisiä vaatteita inhoavalle kohtuullisen suuri ilonaihe ja pituus on juuri optimaalinen makuuni. Lisäsin muuten hyvin löysänmalliseen mekkoon ikivanhan nahkavyön, joka antaa hitusen muotoa siluettiin. Isot printit hurmaavat edelleen, vaikka aina ennen olen vältellyt kaikkea kuviointeja. Tämäkin muuten musta asu saa kivasti eloa noista linnuista.

___________________________

It's all about big prints and feminine silhouttes for me at the moment. This black dress with flying cranes is such a staple in my wardrobe, I absolutely love it! I paired with simple black accessories and old vintage knot belt.

SHARE:

6 comments

 1. Ihana! Voi että sopiikin sulle!

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Siinä on jotain tosi kaunista ja tuo mekon malli on niin kiva :)

   Delete
 3. Harmittaa ihan hulluna, kun en tuota mekkoa hankkinu ja nyt se on ilmeisesti myyty loppuun, kun en sitä enää Elloksen sivuilta löytäny :-/ Kikkare.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi höh! Jospa heille tulisi jotain samanlaista? Ja hei, ainakin H&M:lla on nyt syksymallistossaan kurkikuosinen mekko. Toivottavasti löytyy joku kiva kurkimekko sinullekin :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig