July 16, 2017

MATKALLE MUKAAN VAIN KÄSIMATKATAVARAT / KOSMETIIKKA


Jatketaan edellisen matkustus- ja pakkausaiheisen postauksen vanavedessä sarjan kakkososaan eli kosmetiikkaan. Pääset lukemaan täältä 10 vinkkiäni pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustamiseen. Nyt otetaan käsittelyyn meikit ja muut tarvikkeet, jotka ainakin itse haluan mukaan ja joiden suhteen pitää hieman askarrella, jotta ne mahtuvat kaikki litran pussukkaan ja pääsevät ruuman sijasta matkalaukussani matkustamon puolelle.Meikit
Haluan pitää arkimeikkini muutenkin hyvin simppelinä mutta matkustaessani haluan mukaan vain todella olennaiset osaset, lopputuloksesta kuitenkaan tinkimättä. Meikkipohja on aina tärkeä, samoin kulmat ja ripset ja huulipuna on ainakin minulle aivan must. Tyhjennän tarvittavan määrän Estee Lauderin Double Wearia Macin pisteeltä joskus saamaani näytepurkkiin, joka on täysin tiivis ja siten siinä on hyvä  kuljettaa nestemäistä meikkivoidetta. Toiseen samanlaiseen kopsuttelen irtopuuteria. Täyskokoisena otan tietenkin peitevoiteen ja vanha matkaklassikkoni Lumenen valoa hohtava aurinkopuuteri ajaa samalla myös highlighterin ja poskipunan asiaa. Näillä saan todella hyvän pohjan aikaan ja väleinä käytän Ecotoolsin sivellintä puuterimaisten tuotteiden levittämiseen ja Beauty Blenderiä meikki- ja peitevoiteen levittämiseen. Mukaan otan sekä nuden huulipunan, Macin Blanketyn että Essencen kirkkaanpunaisen Femme Fatale -rajauskynän, jolla saa vaihtelua meikkiin ja tuolla voi tehdä koko mattaiseksi jäävän huulimeikin. Kulmiin käytän Anastasian Brow Wizia ja ripsari on myös täysikokoinen Lumenen True Mystic.Hiukset
Tulen hyvin vähällä toimeen hiusteni suhteen silloin, kun tilanne sitä vaatii. Otan mukaani matkakokoisen 30 ml-pulloissa olevat Wellan Fusion-sarjan shampoon ja hoitoaineen. Muotoilutuotteeksi riittää Nioxinin kuivashampoo, jolla saa hiukan kuohkeutta ja tuuheutta hiuksiin. Käytän muutenkin paljon tätä puukampaa, joten se on luonteva valinta aina reissuillekin ja se vielä todella vähän tilaa. Mukaan pakkaan myös ponnarin tai pari. Jos matka on 3 päivää, en tarvitse hiustenpesutarvikkeita mukaan ollenkaan mutta neljän päivän reissulle otan ne suosiolla mukaan.


Hygienia
Hygieniasta ei saa tinkiä koskaan. Mieluummin viskaan vaikkapa meikit pois kuin jätän näitä tarvikkeita ottamatta. Mukaan yhden yön reissullekin tulee aina pussukka, jossa on pumpulilappuja ja vanupuikkoja, laastareita, viila, rakkolaastareita ja särkylääkkeitä. Pieni pussukka on osa Tigeristä ostettua matkasarjaa ja tämä on ihan loistava noiden pienten tilpehöörien säilyttämiseen.

Mukaan otan tietenkin hammasharjan, -langan ja -tahnan sekä huulirasvan, deodorantin ja Aqualan L -voiteen, jota käytän sekä meikinpoistoon että kosteusvoiteena. Usein mukana kulkee vielä pieni pullo misellivettä, jolla saa myös meikit putsattua. Pieni näytepakkaus hajuvettä pääsee kyytiin, sillä se vie todella vähän tilaa ja tulee loppumaan sopivasti reissun aikana.
Kaikki nämä mahtuvat litran pussukkaan ja pääsevät matkaan käsimatkatavaroissa matkustamon puolella. Hotelleissa on usein tarjolla suihkusaippuaa, shampoota sekä hoitoainetta, niitäkin voi aina hyödyntää. Tällaisella määrällä pärjää kyllä helposti viikon reissun.


SHARE:

2 comments

  1. Niin, ja onneksi noita kaikkia ei edes tarvitse laittaa näytepusseihin. :) Sehän koskee vain nestemäisiä tuotteita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, nestemäiset, suihkutettavat ja levitettävät pitää laittaa, kaikki puuterimaiset ja kynät yms. voi laittaa muiden tavaroiden joukkoon.

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig