August 2, 2017

BAG REVIEW / CÉLINE BELT BAG


Laukkusarja saa tänään jatkoa ja nostetaan pöydälle Célinen Belt Bag. Ostin tämän laukun noin puolitoista vuotta sitten Luxbagista. Väri on nimeltään Taupe mutta saman nimen alla on hieman erisävyisiä versioita valmistusvuodesta riippuen. Omani on mudansävyinen, kylmä beige, jota on yllättävän hankala yhdistellä muihin väreihin, neutraaleja sävyjä lukuun ottamatta. Se on kuitenkin todella kaunis, tavallisuudesta poikkeava ja laukun muotokieleen sopiva väri. Metalliosat ovat kultaiset ja laukku suljetaan vyön alla olevalla soljella sekä vetoketjulla. Sisällä on pari pientä taskua ja laukun takapuolella on yksi vetoketjullinen tasku. Käyttömukavuutta lisäävät lyhyt ja pitkä hihna. Täysnahkaisuudestaan huolimatta Belt Bag on huippukevyt, mikä on erittäin iso plussa, sillä laukkuun mahtuu paljon ja sisältöä miettiessä ei tarvitse ottaa huomioon laukun omaa painoa. Kaiken kaikkiaan laukku on tosi näppärä käyttää.
 
Nahkapinta on omassani tuollaista grained-tyyppistä röpelöistä ja kulutusta erittäin hyvin kestävää. Tämä laukku on ollut mukanani muutamillakin reissuilla, viimeksi Lontoossa eli se on pyörinyt ties missä lentokoneen lattioilla ja muissa ei niin siisteissä paikoissa. Nahassa ei näy naarmuakaan ja sen saa pyyhittyä nihkeällä rätillä huoletta. Tästä olin todella yllättynyt, sillä vaalea väri ja nahan erikoinen, hieman nahkea pinta tuntuivat ensi alkuun kovin herkiltä mutta ovat ihan jotain muuta. Ainoa melkein-miinus laukussa on tuo suljentamekanismi. Vyö, lukko ja vetoketju ovat omiaan maailman metropoleissa, jos taskuvarkaita pelkää mutta samalla ne ovat hieman haastava kolmikko tavallisessa käytössä. Usein laitan läpän kiinni vyön päältä (kuten yllä esimerkiksi kakkoskuvassa) ja jätän vetoketjunkin auki.
 
Nykyisellään Belt Bagia taitaa saada jo useammassa koossa. Omani on Mini, mutta tästä on vielä yksi pienempi sekä vastaavasti suurempi. Tässä koossa mittasuhteet ja käyttömukavuus ovat mielestäni parhaimmillaan. Suosittelen tätä laukkua ehdottomasti, jos Célinen laukuista tykkää ja haluaa klassisen, ajattoman mutta hyvin omanlaisensa laukun.
 
Lue myös muut laukkusarjan julkaisut
 
 
____________________________
 
It's time for a new bag review and this time the bag in question is Céline's Belt Bag. Mine is in colour Taupe, dark greyish beige that goes well with neutrals but is hard to match with colours. Even so, it's one of my favourites: it's lightweight, the leather is durable, the size is super handy and it's a great travel companion. My Belt Bag is the size Mini that is the most practical and pretty of the size options. It can be worn on the shoulder or crook of the arm. The only slight con is the closure since it has a belt, a lock and a zipper, all three. Sometimes it's hard to get in but at the same time you don't have to worry about pickpocketing. All and all the Belt Bag is a great choice for anyone, who likes the look of Céline bags and loves classic style with something extra.
 
Take a look at my other bag reviews
 
SHARE:

6 comments

 1. Kaunis laukku! :) Vaikuttaa kyllä kestävältä, itselläni saattaisi jäädä tämä ostamatta juurikin värin takia, on sen verran vaalea. Mukavaa, että on kuitenkin kestävä ollut käytössä! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, vaaleat laukut ovat aina vähän arveluttavia mutta nahan käsittely ratkaisee aika paljon. Ei sitä aina etukäteen kyllä voi tietää :/

   Delete
 2. Tää on kyllä kaunis laukku, omistan samanlaisen, mutta vaaleamman sävyisenä. En vaan nyt supersateisena kesänä ole uskaltanut käyttää sitä, sillä sadekuuro yllätti mut kerran laukkua käyttäessäni ja alkuun vaikutti, että siihen jää rumat läikät pisaroista. Ne kuitenkin kuivuivat, mutta en uskalla kokeilla uudelleen. Täytynee rohkaistua kuitenkin tän käyttöön. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omanikin kastui eilen ihan täysin, siis niin, että pelkäsin nahan ihan käpristyvän. Mutta eikö mitä, vähän servietillä kuivasin ja laukussa ei ole jälkeäkään rankkasateesta. Ota vain rohkeasti käyttöön, uskallan suositella. Jos siinä nahassa on siis sellainen hieman tahmainen mattapinta.

   Delete
 3. Tämä laukku on kyllä kaunis. Yksinkertainen, mutta kapeat hihnat tuovat silti särmää laukkuun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laukku kiittää kehuista ;) Nuo hihnat ovat juuri oikeanlaiset laukun malliin. Kivan keveät.

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig