August 9, 2017

MAC / PARHAAT NUDEHUULIPUNAT VERTAILUSSA
Olen ollut nudehuulipunien ystävä niin kauan kuin muistan. Aluksi niitä ei vain oikein saanut mistään, mikä on jo ihan outo ajatus nykypäivän miljoonien eri vaihtoehtojen maailmassa. En käytä huulimeikkiä kovinkaan usein arjessa, joten huulipuniakaan ei tällä hetkellä ole montaa. Edelleen nudepunat pitävät kuitenkin paikkansa minimalistisessa meikkikokoelmassani. Näistä ehdottomat lempparini ovat Macin valikoimasta: Creme d'Nude, Blankety ja Honey Love. Kaikki kolme ovat yhtä kivoja mutta poikkeavat toisistaan koostumuksen ja sävyn perusteella paljonkin. Creme d'Nude on todellinen nude. Se on sävyltään neutraali ja sen koostumus on Macin cremesheen eli hienoisen kiillon jättävä, kermainen ja peittävä. Tämä on niin vaalea, että sitä kannattaa lisätä ihan kevyesti taputtelemalla ja tuputtelemalla huuliin, jotta lopputulos ei ole kalmankalpea. Sopivissa määrin tämä on The Nude ainakin minulle.
 
Blankety on Macin amplified-sarjan puna, erittäin kaunis, hitusen marjapuuroon taittava nude. Se on aavistuksen verran Creme d'Nudea kiiltävämpi ja tätä saa kyllä levittää rennolla kädellä huuliin. Lopputulos on "my lips but better" -henkinen, terve heleä nude. Jos näistä pitäisi valita yksi, ottaisin tämän sen helppokäyttöisyyden vuoksi.
 
Viimeisin lisäys Mac-huulipunien kokoelmaani on Honey Love, joka edustaa mattasarjaa. Se ei kuitenkaan ole kuivattava, mitä rutikuivahuulisena etukäteen epäilin. Sävy on aivan hurmaava, keskinude, joka saa huulet näyttämään tosi näteiltä ja hampaat valkoisilta. Mattasävy taittaa aavistuksen punertavaan mutta ei liikaa, jotta se ei muutu tunkkaiseksi, vaan antaa todella ryhtiä kasvoille. Tykkään tästä todella paljon.
 
Onko teillä muilla Mac-huulipunasuosikkeja? Entä nudepunasuosikkeja?


SHARE:

4 comments

 1. Kuinka kestäviä nämä ovat ? :) Itse metsästelen hyviä yksilöitä, sillä olen itse vasta hetki sitten alkanut käyttää huulipunia myös arjessa, joten valikoimat eivät ole kauhean suuret... :D Näis on kyllä ihanat sävyt !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anteeksi vastauksen viivastymisestä! Ainakin Honey love istuu huulilla tosi pitkään, mattapuna kun on. Blankety kuluu sillä lailla kivasti, ettei jätä mitään rajoja tai rantuja eli se on superhelppo puna käyttää. Creme d'Nudessa taas on melko tarkka lisäilyn tarve, sillä ainakin omilla kuivilla huulilla se saattaa myös näyttää kuivakalta ilman säännöllistä lisäilyä. Toivottavasti tämä vastasi yhtään kysymykseesi :D

   Delete
 2. Oon itsekin ehdottomasti nudepuna-tyttö, ja nää kyllä näyttää kaikki ihanilta! 😍 Omia nude-suosikkejani on MAC:in Velvet Teddy, NYX:in Soft Matte Lip Cream sävyssä 'Stockholm' ja Rimmelin Kate Moss-linjan 45. MAC:in punia olisi kyllä ihana saada lisää omaankin kokoelmaan 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en ole uskaltanut noita nestemäisiä ja mataksi muuttuvia huulipunia kokeilemaan, kun huulet ovat jo valmiiksi niin kuivat ja "juonteiset" syntyjään. Muilla näyttävät kyllä niin kivoilta.

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig