August 6, 2017

PINK PANTS


Pants Zara / Bag Céline / Shoes Pier One / Blouse Mango / Watch Cluse / Sunnies Burberry
 
Farkut ovat alkaneet hieman kyllästyttää, ehkä jopa ahdistaa. Rennon kesäpukeutumisen myötä iskee aina suuri mukavuudenhalu, ja ainakin itse käyttäisin mieluiten aina mekkoja ja hameita. Jostain syystä niitä tuntuu olevan hankala yhdistää kenkiin syksyllä ja talvella sen lisäksi, että kylmyys piinaa vieläkin enemmän helmallisessa asussa. Siksi yritän miettiä jo tässä vaiheessa, voisiko joku vähän rennompi housumalli olla mahdollinen farkkujen rinnalla. Tällaiset sikarimalliset housut sopivat parhaiten tennarien tai korkokenkien kanssa mutta eipä niitä ainakaan kovin helposti saa yhdistettyä talvisaappaisiin. Parempi siis nauttia vielä, kun sää mahdollistaa kesäkenkien käytön.
 
Pinkki on yksi lempiväreistä, siis sellainen haalea vaaleanpunainen. Olen kuitenkin todennut sen vähän epäimartelevaksi väriksi hiusteni ja ihoni sävyt huomioon ottaen, joten paras tapa tuoda vaaleanpunaista asuun on alaosa. Pinkit housut ovat kiva piristys vaikka mustan yläosan kaveriksi ja kuten aiemmin viikolla kirjoittelin tuosta Célinen Belt Bagista, on sitä hieman haastava yhdistellä väreihin mutta tähän vaaleanpunaiseen se kyllä istuu.
 
Mukavaa sunnuntaita!
 
__________________________________
 
Pink trousers are not my thing at all in theory. I love a good pair of jeans and light pink just doesn't go well with my hair or skin tone. Still I've worn these pink pants many times this summer. They are so comfortable yet cute and the pattern is more than enought to make a simple outfit interesting. On the other hand black is my colour, of course, so i paired the slightly trendier pink pants with classic black top.

SHARE:

2 comments

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig