August 22, 2017

SISUSTUSTAULUT / MAKUUHUONEEN SISUSTUS
Kesällä tuli hieman uudistettua sisustusta makuuhuoneen puolella, sillä ylimmän kerroksen valoisa asunto vaati ehdottomasti pimentävät verhot kaihtimien lisäksi, jotta aamuaurinko ei herättäisi jo viideltä. Samalla halusin päiväpeiton, meillä kun sellaista ei ole aikoihin ollut, vaan sen virkaa on ajanut muhkea tuplapeite, joka kuitenkin jäi häiritsevästi liian lyhyeksi sängyn molemmilta sivuilta. Nyt on parivuoteeseen sopiva täysmittainen tummanharmaa päiväpeite, joka istuu huoneen muuhun väritykseen kivasti.
 
Turhia huonekaluja ja pölyä kerääviä sisutustarvikkeita välttelevinä arvostamme valokuvia, tauluja tai muuta sisustusta, jota voi nostaa seinälle tai jolla on jokin funktio. Sain nyt kesällä valita iki-ihanasta Desenion valikoimasta meille pari sisustukseemme istuvaa julistetta, ja halusin omaa makuani noudattaen mahdollisimman vähäeleiset ja herkät kuvat. Kimono ja Bun -nimiset julisteet ovat 50x70-senttiset ja ne saivat ympärilleen miltei metriset raamit. Näissä kuvissa ne nojailevat vielä sängynpäätyyn mutta pääsevät pian omalle paikalleen seinälle. Pidän näistä paljon ja julisteet näyttävät todella tyylikkäiltä kehyksissään.
 
ALENNUSKOODI LUKIJOILLENI
Jos te muut haluatte hyödyntää Desenion julistevalikoimaa omassa sisustuksessanne, saatte nyt 22.-24.8. välisenä aikana 25% alennusta koko valikoimasta (poissulkien handpicked-merkityt tuotteet) koodilla FASHIONMINIMALIST25
 
 

SHARE:

4 comments

 1. Vitsit, miten ihanan näköinen makkari! Tuolla varmaan saa hyvät unet. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) Ja kyllä, ainakin ihanan pimeää on nyt pimennysverhojen ansiosta!

   Delete
 2. Ihana makuuhuone! Mistä nuo todella kauniit pöytälamput ovat?

  -Anne-

  ReplyDelete
 3. Kiitos paljon kehuista, Anne :) Pöytävalaisimet ovat muutaman vuoden takainen hankinta Askosta. Olen nähnyt vastaavia myös Turun kalusteen verkkokaupassa. Nuo ovat tosi kivat, antavat nätin tunnelmavalon!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig