September 27, 2017

5 X PÄIVITYSTÄ SYKSYTYYLIIN1. Tummat sävyt

Kesän jälkeen on ihanaa päivittää habitusta hieman syksyisempään ja ainakin omalla kohdallani kesän vaaleista sävyistä syyskauden runsaisiin ja tummiin väreihin siirtyminen on tärkeä osa tyylin päivittämistä. Kaivan esille paljon mustaa, harmaata, viininpunaista ja ruskean eri sävyjä. Tämä syksynä myös kirkkaanpunainen, sähkönsininen ja sinapinkeltainen ovat esillä mutta ainakin omasta mielestäni parhaita ovat varsin klassiset syys- ja talvivärit. 


2. Tyylikkäät kynnet

Kynnet on hyvä pitää kauniina ympäri vuoden ja syksyllä voi leikitellä niin neutraaleilla kuin tummillakin väreillä. Myös ikiklassikkona kirkkaanpunainen toimii aina. Kokeilla kannattaa myös erilaisia maanläheisiä sävyjä kuten mudan, hiekan ja kylmän violetinharmaita sävyjä. Ne näyttävät kynsissä todella hyvältä ja tuovat yksinkertaiseenkin asuun särmää.3. Lämpimät neuleet

Mikä olisikaan syksyisempää kuin lämmin villainen neule? Nyt on taas aika kaivaa kaapeista ihanat ja muhkeat vaatteet esiin. Beigen, tummansinisen, harmaan ja valkoisen eri sävyjen rinnalla tänä syksynä nähdään neuleissa myös tummanvihreää, jo mainittuja sinapinkeltaista, viininpunaista ja säväkän sinistä.  Ostohetkellä kannattaa aina kurkata neuleen materiaalilappu ja kiertää kaukaa 100% akryyliä olevat neuleet, ne nyppyyntyvät, sähköistyvät ja kulahtavat alta aikayksikön. Villa, kasmir, merinovilla, mohair ja alpakka ovat mainioita luonnollisia matskuja pitämään käyttäjänsä lämpimänä ja kestämään pitkääkin käyttöä kokovillaisina tai sekoitteina ja oikein huollettuina.
4. Hentoiset korut
Etenkin muhkeiden neuleiden rinnalle on kiva yhdistellä kontrastiksi hentoja, sieviä koruja. Jos tykkää hieman näyttävämmästä korujen käytöstä, voi hentoja kaula- tai rannekoruja yhdistellä toisiinsa.5. Tekstuurien yhdistely

Erilaisten materiaalien yhdistely tuo aina kiinnostavuutta asuihin. Olivat materiaalit sitten villa ja nahka, silkki ja mokka tai farkku ja keinoturkis. Itse tykkään yhdistää samanvärisiä mutta eri materiaalia olevia vaatteita: mokkaiset nilkkurit, tekonahkaiset pillihousut, villaneule, nahkalaukku. Vaikka kaikki olisivat mustia, näyttää kokonaisuus silti mielenkiintoiselta. Myös kontrastivärien hyödyntäminen eri materiaalien yhdistelyssä tuo oman lisänsä asuun, kuten yllä olevan kuvan nahkahameen ja vaaleanpunaisen villaneuleen yhdistelmässä.
SHARE:

2 comments

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig