September 17, 2017

RED FLORAL DRESS


Dress H&M / Bag Saint Laurent / Biker jacket Zara / Ankle boots Sixty seven

Eilen oli sellainen olo, että voisin pitkästä aikaa haluta ikuistaa päivän asun asukuviin. Kuvausolosuhteet olivat kuitenkin vastaan, sillä vettä tuli kuin räystäästä ja samalla aurinko pilkahteli tasaisin väliajoin pilvien takaa, jolloin kameran asetukset eivät aina ehtineet mukaan. No, ainakin tuli hauskoja valon ja varjon leikittelyjä näin kuviin.

Pitkän aikaa olen pukeutunut miten sattuu, lähinnä mukavasti ja asut ovat olleet jopa nukkavieruja. En vain ole jaksanut suoda ajatuksia vaatteiden valinnalle tai kivoille yhdistelmille, kun paljon tärkeämpiäkin asioita on mietittävänä ja voimat ovat muutenkin aivan loppu edelleen. On vain elettävä hetki kerrallaan ja silloin kaiken energian suuntaaminen omaan ja läheisteni jaksamiseen on se tärkein asia, muut jutut tulevat kaukana perässä. Ajattelin tuossa viikolla, kun vaatehuonettani järjestelin, että ehkä kivoilla vaatteilla ja kevyellä meikillä voisi kuitenkin tuoda piristystä omaan olemukseen. Eilen hahmottelin ensi viikoksi joka päivälle kivat asut, jotta aamuisin ei tarvitse niitä miettiä ja silloin tulisi kuitenkin valittua ne samat mukavuusvaatteet, joita jo jollain tasolla inhoan ja jotka assosion tilanteisiin, joissa niitä olen hiljattain käyttänyt. Nyt on sitten valittuna monta kivaa kokonaisuutta ja aloitin panosta pukeutumiseen -viikkoni eilen pukeutumalla tähän punaiseen kukkamekkoon, joka oli alkukesästä kovassa käytössä ylilyhyestä helmastaan huolimatta. Yhdistin sen biker-takkiin ja mustiin mokkanilkkureihin sekä laukkuun. Punainen ja kukat olivat kesän must-juttuja, jotka siirtyivät luontevasti myös syksyn trendeiksi. Kaupat näyttävät pursuavat juuri nyt punaista väriä ja erilaisia kukkamekkoja. Tässä ainakin kaksi omaa valintaani tämän sesongin trendeistä, jotka olen ominut omaan muuten yksinkertaiseen pukeutumiseeni.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!


SHARE:

2 comments

 1. Voi ihana asu! Ja mä olen täällä ajatellut, että paljaat sääret on liian kesäiset syyskuulle, mutta vielä mitä! Hyvältä näyttää :).

  Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Hannele :) Tekisi jo mieli vaihtaa mustiin sukkiksiin mutta eiköhän näin syyskuussa voi vielä näillä ihonvärisilläkin mennä :) Kivaa sunnuntaita sinne!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig