October 11, 2017

10 X MEIKKISIVELLINSUOSIKIT

Meikkisiveltimet ovat kaiken a ja o, mikäli mielii saada kasvoilleen onnistuneen meikin. Hyvät meikkituotteet eivät yksistään riitä, vaan toimivat työkalut ovat ihan yhtä tärkeät. Listasin omat 10 sivellinsuosikkiani, joita käytä joko päivittäin tai satunnaisesti mutta joita ilman ei täydellinen meikki onnistuisi. Suurin osa siveltimistäni on Morphen siveltimiä, jotka ovat todella edullisia mutta samalla laadukkaita. Morphen tuotteita voi ostaa mm. Beautybaysta.KASVOSIVELTIMET

1. Beauty Blender
Tätä ilman en voisi olla, niin oleellinen osa pohjameikkiä se on. Valtavirrasta poiketen käytän nykyisin meikkisientä kuivana, sillä olen huomannut, että kostutettuna se ei toimi yhtä hyvin omalle iholleni ja omien meikkivoiteitteni kanssa. Käytän Estee Lauderin Double Wearia ja Double Wear Lightia, joita sekoita kosteusvoiteeseen ja levitän kuivalla sienellä. Tämä toimii loistavasti herkälle ja POD-kohtia lukuun ottamatta hyvin tasaiselle iholleni. Käytän sientä myös silmänalusten puuterointiin. Hinta noin 20 euroa.
 
2. Elf Fan Brush
Elfin viuhkamallinen sivellin on mainio väline korostuspuuterin tai tavallisen puuterin levittämiseen. Edullinen hinta ja pehmeät, joustavat karvat ovat iso plussa. Hinta noin 3 euroa
 
3. Coastal Scents Bionic Brush
Tämä kabuki-mallinen sivellin on tarkoitettu meikkivoiteille ja ajaa asiansa erittäin hyvin. Omani on useita vuosia vanha ja se on jo vaihdon tarpeessa mutta tämä on mainio dupe kulttituote Sigma F80 -siveltimelle. Hinta noin 10 euroa.
 
4. Morphe M527
Morphen suuri luonnonkarvainen puuterisivellin on ehdoton ykkössuosikkini kaikista siveltimistäni. Käytän tätä aurinkopuuteriini, joka on Macin Mineralize Skin Finish -sarjan Give me sun. Ihan ässäduo. Tätä sivellintä en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Hinta noin 20 euroa.
 
5. Ecotoolsin monitoimisivellin
Tämä ecotoolsin monitoimisivellin on oivallinen hyvin nestemäisten meikkivoiteiden tai puuterien levitykseen. Itse käytän tätä yleensä poskipuniin, sillä tällä saa kevyen lopputuloksen aikaan, mikä taas on hohtavien poskipunien käyttäjälle iso etu. Ihanan pehmeä ja erittäin helposti pestävä sivellin.
 
6. Morphe M438
Morphen M438 on tarkka puuterisivellin, joka sopii silmänalusille ja nenänpieliin mutta myös korostuspuuteriin ja jopa luomivärin levittämiseen tai häivyttämiseen, jos luomet eivät ole kovin pienet. Itse kiinnitän tällä aina puuterin nenänpieliin ja luomille ennen silmämeikkiä. Loistava ja juuri sopivan kokoinen. Hinta 10 euroa. 


SILMÄMEIKKISIVELTIMET
Tykkään tehdä todella simppeleitä silmämeikkejä. Yleensä varjostan luomivaon ja laitan liikkuvalle luomelle jotain hohtava, shimmer-luomiväriä. En siis koe tarvitsevani kovinkaan monia silmämeikkisiveltimiä mutta niiden, joita tarvitsen, on oltava todella hyviä. Käytän normaalisti neljää sivellintä.
 
7. Morphe G20
Hohtavien helmiäisluomivärien ja hc-glitteristen luomivärien kanssa kannattaa käyttää mahdollisimman tiivistä, littanaa sivellintä. Omani, Morphen G20-sivellin toimii vallan mainiosti ja on helppo puhdistaa. Sillä saa pakattua luomelle hohdeluomivärejä sellaisenaan tai vaikka Macin Fix+:lla kostutettuna. Hinta 8 euroa.
 
8. Morphe M433
Morphen M433-sivellin on dupe Macin 217:lle. Se on loistava sivellin, joka sopii melkein kaikkeen silmämeikissä. Sillä voi häivyttää, pakata, levittää tummia ja vaaleita värejä, häivyttää alaluomen luomivärejä. Jos haluaa vain yhden siveltimen, tämä on varma valinta. Hinta 6 euroa.
 
9. Morphe M504
Paras häivytyssivellin on ehdottomasti Morphen 504 eli se on suuri, valtaisan pehmeä ja joustava. Teen tällä arkimeikkiin luomivaon varjostukset aurinkopuuterilla ja siihen ei montaa sekuntia mene ja jälki on todella hyvin blendattu. Ihan mahtava sivellin, tässäkin on hinta-laatusuhde kohdallaan. Hinta noin 6 euroa
 
10. Morphe M574
Tämä Pencil Brush on näppärä väline alaluomen varjostuksiin tai silmän sisänurkan korostuksiin. Juuri sopivan pieni, tarkka ja jämäkkä. Erittäin edullinen mutta samalla laadukas sivellin. Hinta 5 euroa.


SHARE:

3 comments

 1. Voisitko suositella jotain halvempaa vaihtoehtoa Beuaty Blenderille? Oletko kokeillut muita samanlaisia meikkisieniä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. H&M beauty blenderit ajaa täysin saman asian, mutta hinta huomattavasti pienempi! Välillä tuntuu, että ovat jopa parempia kuin "aito". :)

   Delete
  2. Suosittelen We care Iconin sieniä, ihan loistavia ja hinta noin 5 euroa. Kiitos myös H&M-vinkistä, ne menevät ehdottomasti testiin :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig