November 1, 2017

OCTOBER FAVOURITES


 
 
Hyvää marraskuun ensimmäistä päivää! Kuukauden suosikkien listaaminen on jäänyt nyt usealta kuulta väliin mutta nyt on aika palata ruotuun. Viime kuun suosikit olivat hyvin arkisia. Jokapäiväisessä käytössä olevat, kasvoihin sopivasti hehkua tuovat meikkituotteet olivat esittelyssä tässä postauksessa. Macin aurinkopuuteri ja Milanin hohtavat poskipunat ovat ihan lempijuttuja!
 
Kuukauden lempiasuni oli tämän postauksen kokonaisuus, jossa yhdistelin ruskean sävyjä. Mangon kermanvalkoinen villakangastakki on muuten mieleeni mutta kuten niin monissa paidoissa ja muissakin takeissa on siinä aavistuksen liian lyhyet hihat. Sen vuoksi se pääsee käyttöön vain silloin, kun alla oleva yläosa sopii sävy sävyyn takin kanssa, kas kun sen hihat tulevat näkyviin. Oh well, minkäs sitä ihminen pitkillä käsilleen voi.
 
Lempivaate on ollut tuo harmaa villainen pooloneule, sillä se sopii viileisiin toimistopäiviin ja on helppo yhdisteltävä. Ylipäätään kaikki simppelit neuleet ovat parhaita arkivaatteita näin syksyllä.
 
Vaaleanpunainen villakangastakkini on ihastuttanut näin harmaina aikoina sekä minua että muutamaa tuttavaani, sillä ilmeisesti yllättävä värivalinta ainaisten perusneutraalien takkieni rinnalla ei ole jäänyt huomaamatta.
 
Sokerina pohjalla on tämä vuosi sitten Ikeasta ostettu orkidea, joka kukki viime talven ja kevään aikana muutaman kuukauden ja kuukahti sen jälkeen pystyyn. Siirsin huhti-toukokuussa sen lasitetulle parvekkeellemme, jossa auringon paistaessa lämpötila nousee melkoisiin lukemiin. Ilmeisesti oksaton ja ruskealehtinen orkkis tykkäsi uudesta paikastaan, sillä se työnsi esille ensin uuden, myöhemmin jakautuneen varren ja heinä-elokuussa noin 19 valtavaa kukkaa. Kuvassa se näyttää huomattavasti vaatimattomammalta kuin livenä, sillä korkeutta oksilla on miltei metrin ja isot kukat tekevät kaverista tosi näyttävän. Ei siis kannata luovuttaa heti orkidean suhteen vaikka sen peli tuntuisi jo menetetyltä, vaan sille pitää selvästi antaa lämpöä. Ja minä olen maailman kehnoin kukkien hoitaja.
SHARE:

4 comments

 1. Kuulin eilen, että orkidea piristyy, kun sille antaa kahvia! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, aika äärimmäinen konsti mutta pidän mielessä :D

   Delete
 2. Olen kuullut saman niksin kahvista orkidealle ja kukkiin voi suihkuttaa vettä sumutepullosta. Orkideat ovat vähän erikoisia siitä, että niissä on paljon yksilökohtaista vaihtelua. Mulla on ollut varmaan 20 orkideaa elämäni aikana ja jotkut ovat menestyneet, toiset taas ihan samalla hoitotavalla eivät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saman olen huomannut. Ilmeisesti tuo pitää auringonpaahteesta, jota on vähän vaikea tarjota näin pimeään vuodenaikaan mutta toivotaan, että kaveri jaksaa kevääseen. Kahviniksin pidän mielessäni ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig