December 10, 2017

GUCCI DIONYSUS / OUTFITBag Gucci / Shirt Hearts & Krafts / Jeans Vero Moda / Boots Sixty Seven / Hat, knit H&M / Watch Gul
Loppuvuosi on yleensä melko hektistä aikaa. Vuoden vaihtuminen saa uskomaan, että kaikki asiat pitää saada valmiiksi ja pakettiin ennen sitä. Joulun vuoksi kolutaan kauppakeskuksia ja tyhjennetään hittilahjoja hyllyiltä, mietitään pikkujouluvaatetusta ja järjestetään jos jonkinlaista menoa vielä kaiken muun kiireen päälle. Tällä kertaa jätän turhan kiireen ja hosumisen sekä pikkujoulukarkeloinnit mielelläni väliin ja mietin lähinnä tulevaa vuotta ja toiveet ovat suuret sen suhteen. Kulunut vuosi oli puoleen väliinsä saakka antoisa mutta muutti muotoaan täysin elokuussa ja sen jälkeen moni asia on hakenut muotoaan ja tekee niin edelleen. Etenkin nyt, joulun lähestyessä, arvojärjestyksen kärkipäässä ei ole sijaa hötkyilylle tai muulle joutavalle. Haluan keskittyä vain hyvään ja olennaiseen ihan joka päivä, oli se sitten kuinka pientä tai suurta tahansa.
Tähän vuodenaikaan kytkeytyy vahvasti myös mukava pukeutuminen. Kylminä päivinä on ihan parasta heittää lämmintä vaatetta kerros toisensa jälkeen ylle ja valita muutenkaan mukaan ne väreiltään ja fiilikseltään talveen sopivat asusteet. Tämän syksyn ja alkutalven laukkusuosikkini on ollut beige Guccin Dionysus-laukkuni ja ulkoasusteista villinä korttina beige lierihattu, joka pelastaa huonot hiuspäivät, vaikka ehkä aavistuksen liian hipsterihenkinen tuo makuuni on. Silti siinä on sopivassa suhteessa klassisuutta ja trendiä beigessä paketissa.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig