December 15, 2017

MATKALLE MUKAAN KOMPAKTIA KOSMETIIKKAA


Reissaan säännöllisesti työni puitteissa ja olen tottunut tiivistämään mukana tarvittavat matkatavarat hyvin pieneen tilaan. Vaatteet saa pieneen tilaan rullaamalla, dokumentit kulkevat mukana sähköisinä, turhat sälät kannattaa karsia ennen pakkausta ja toistamiseen sen jälkeen ja kosmetiikan suhteen on hyvä suosia monitoimituotteita. Etenkin viimeinen kohta on merkittävä matkakassin painoa ajatellen ja saan omat, jopa 4 päivän kosmetiikat ja muut kamppeet läppäreineen ja vaihtokenkineen mahtumaan isoimpaan Neverfull-laukkuun. Kirjoittelen tätä tekstiä juuri junassa eilisen pakkaussession inspiroimana matkalla kohti entistä pääkaupunkiamme.
 


Ensimmäiseksi siirrän isoista voide- ja meikkipurkeista tarvittavan määrän pienempiin kippoihin. Omani ovat näytepurkkeja Macin tiskiltä mutta käytössä on toisinaan myös Tigeristä ostettu uudelleen täytettävä matkasetti, joka ajaa ihan saman asian. Otan aina matkaan kaiken, mitä normaalistikin käytän: päivävoide, yövoide, puuteri, meikkivoide ja peitevoide. Nämä mahtuvat pikkupurkeissaan niin pieneen tilaan, että ihan naurattaa. Matkoilla käytän aina matkakokoisia versioita ripsarista, aurinkopuuterista ja poskipunasta. Ainoastaan kulma- ja huulikynät kulkevat normaalikokoisina reissussakin mukanani.
 


Siveltimien käytöstä en tingi ja siksi onkin mahtavaa, että sain testiin nämä Ecotoolsin matkakokoiset huiskat, jotka myydään settinä nimellä 5 Piece Mineral Set. Ne menevät sopivan pieneen tilaan omaan minikokoiseen pussukkaansa, johon lisäksi sujahtaa myös esimerkiksi särkylääke, ponnarit, laastarit, hammaslanka ja huulirasva. Setin parasta antia on minikokoinen kabuki, jolla levittyy niin puuterit kuin poskipunatkin, tarpeen vaatiessa sillä saa tehtyä myös varjostuksia silmiin ja miksei sitä voisi hyödyntää myös korostusten tekoon. Yhdellä siveltimellä pääsee jo todella pitkälle!
 


 
Pakkaamisessa kaikkein tärkeintä on keskittyä olennaiseen. Mitkä ovat ne must-jutut, joita ilman ei voi olla ja mikä on se minimimäärä vaatteita, kosmetiikkaa, tietotekniikkaa, millä tulee toimeen. Etenkin näin jouluna monet matkustavat junissa ja busseissa ja tilaa on rajatusti, jolloin tiivistäminen ja monikäyttöiset tuotteet ja vaatteet ovat omiaan keventämään reissaamisen taakkaa.
 
Ja hei, jos oma Ecotools-juhlasetti kiinnostaa, osallistu blogissani käynnissä olevaan arvontaan TÄÄLLÄ!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig