December 29, 2017

VUODEN 2017 SUOSIKIT / MUOTI

Edellisessä postauksessa listailin vuoden parhaimpia kosmetiikkatuotteita ja nyt on aika päästä asiaan ja katsoa, mitä sykähdyttävää muodin ja pukeutumisen puolella tarttui tämän vuoden aikana matkaan.1. Kukkakuosi
Tämä, jos mikä, yllätti. Kukkakuosissa on paljon nostalgiaa, se on sympaattinen ja jopa romanttinen. Vaatetuksessa se antaa sopivasti mielenkiintoa. Enpä olisi pari vuotta sitten uskonut, että vaatehuoneessani tulee olemaan useampi kukkakuosinen mekko ja iso kasa puseroita. Todellinen villiheppa monokromaattisen ja minimalistisen pukeutumistyylin edustajalle mutta ehdottomasti tämän vuoden ykkösjuttu.
 2. Neulemekot
Neulemekot ovat aivan must-juttuja, jos haluaa pitäytyä mukavassa, niin kovin trendikkäässä asussa ja samalla pukeutua asianmukaisesta talven tuiskuihin. Paksut sukkikset ja kunnon takki toimivat neulemekkosen kanssa huurteisina pakkaspäivinäkin.
 


 
3. Mustan ja beigen yhdistely
Aina ja ikuisesti. Paras väriyhdistelmä. Tässä uutta on lähinnä tämän vuoden aikana hankkimani vaalea kamelinruskea villakangastakki, josta oversize-kokoinen kashmirhuivi sai parin. Tämä väriseos toimii kesästä talveen, aamusta iltaan.
 


 
4. Isot printit
Tässä kukkakuosin tapaan yksi yllättäjä. Olen aina vannonut, että isot printit eivät ole makuuni mutta niin se mieli vain muuttuu, jopa näinkin elämää mullistavissa asioissa. No, ehkei nyt liioitella mutta kun tämä isoprinttinen mekko nousi viime kesän käytetyimmäksi vaatteeksi, oli siinä itselläkin ihmeteltävää.
 5. Hatut
Hattu on yllättävän kiva tapa suojata kasvoja ja hiuksia auringolta tai kylmältä. Lierihattu muuttaa hyvinkin tylsän asun astetta kiinnostavammaksi ja rennommaksi. Talvella villaa, kesällä olkea.
6. Punainen
Punainen on ehdoton väriyllättäjä. Sitä tursuavat kauppojen rekit, Instagram ja katukuva. Saa nähdä, mitä värille käy näin joulun jälkeen mutta onhan se ihana. Kivaa, että se on noussut pitkästä aikaa esille ja kunnolla.
 


 
7. Gucci Dionysus ja Chanel WOC
En osannut valita vuoden lempilaukkua, joten otin kaksi. Toinen on tänä vuonna ostamani Guccin Dionysus ja toinen toissavuoden hankinta Chanelin WOC. Molemmat erinomaisia arkilaukkuja, joita on käyttänyt vuorotellen koko syksyn.
 
8. Minimalistiset korut
Hennot ja hempeät korut työnsivät isot statement-killukkeet pois muodin näyttämöltä, kiitos siitä heille. Tykkään todella paljon pitää pieniä nappikorvakoruja ja hentoa, ohutta kaulakorua massiivisten showstoppereiden sijaan.
 9. Pitsi
Pitsi niin ylä- kuin alaosissakin on ollut tervetullut, soma ja romanttinen kudemateriaali, jota voi yhdistellä miltei loputtomiin. Se toimii juhlapukeutumisessa mutta myös t-paidan ja tennarien kanssa. Odottelen jo innolla, milloin pääsen käyttämään tätä alla olevan kuvan pitsihameasua taas.10. Midipituiset helmat
Ah, midihelmat. Hurahdin viime keväänä ja pitihän tuo helmanpituus integroida talvisempaankin pukeutumiseen. Ihan parasta, ja tämä on ehdottomasti oma suosikkijuttuni tältä vuodelta.Nyt kiinnostaisi kuulla, mistä tämän vuoden jutuista te olette tykänneet, mitä inhonneet? Löytyykö samoja suosikkeja kuin minulta?
SHARE:

2 comments

  1. Neuleet on aina jees! <3 Itselleni nousi tämän vuoden yllättäjäksi pitsi, jota en ole aiemmin voinut sietää. :D Edelleen kukkakuosi ja kirkkaanpunainen saa minussa aikaan inhon. :D Onneksi nämä ovat kuitenkin niitä makuasioita, joista ei voi taistella. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitsi on pop! Siinäkin on niin paljon valinnanvaraa materiaalin ja tyylin suhteen.

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig