January 28, 2018

BAG WISHLIST 2018Alkuvuosi menee enempi vähempi ostolakossa mutta ainahan saa haaveilla, vai mitä? Tämän vuoden haavelistalla on muutama, jo viime vuoden listalla ollut laukku sekä pari uudempaa. Monet inhoavat ja monet pitävät sitäkin enemmän Louis Vuittonin klassisesta monogram-kuosista. Itse kuulun jälkimmäisiin, ja se näkyy listallanikin. Suurin laukkuhaaveeni ollut jo jonkin aikaa Vuittonin Pochette Metis, joka on vähän väliä loppuunmyyty ympäri maailman eikä Espan liikekään ottanut enää tuhatpäiselle jonotuslistalleen. No, katsotaan, jos tämä vielä eteeni hyppäisi joko second handina tai maailmalta. Toisena Vuittonin himotuskohteena on  Keepall Bandoulière 45, joka olisi tosi näppärä parin yön reissuja varten. Sarjaa jatkaa pieni Croisette-laukku Damier Ebene -kuosissa. Olen suuri crossbody-laukkujen lover, ovathan ne näppäriä ja helppoja käyttää, joten siksi tällaisia löytyy toivelistaltani useita. Niin myös Guccin mini Marmont on päässyt listalle, eritoten ihanan värinsä vuoksi.
 
Saint Laurent'nin shopper tote on vanha tuttu mutta vaalea väri houkuttaisi kevättä kohden. Enpä tiedä, kuinka arka tuo sävy olisi, ottaisiko se helposti osumaa milloin mistäkin mutta kaunishan se on. Pikkulaukuista vielä mainottakoon Chanelin Rectangular Mini ja Saint Laurent'nin wallet on chain krokokuosisena usvaisessa Fog-sävyssä, joka on tuttu jo Sac de Jourini värinä. Kovasti toivoisin nenälleni ilmestyvän myös Célinen Audrey-arskat kesäksi.
 
Mitä teidän muiden haavelistoilta löytyy?

SHARE:

9 comments

 1. Omalta listaltani löytyy Saint Laurentin woc, ehkäpä myöhäisenä synttärilahjana.. ;) muistaakseni omistat kyseisen laukun, voisitko antaa siitä pienen arvion? Hyvät ja huonot puolet, oliko rahan arvoinen jne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Erittäin hyvä idea synttärilahjaksi! Minkä värinen sinulla on mielessä? Minusta kyseinen laukku on hintansa arvoinen, materiaali käyttöä kestävää ainakin sen pebbled-nahan kohdalla ja moni muukin seikka siinä toimii tosi hyvin. Isompi koko on ainakin mukavan reilu verrattuna vaikka Chanelin Wociin eli siihen mahtuu enemmän tavaraa sisälle. Ketju on säädettävä ja sen saa kokonaan irti, joten se monipuolistaa laukun käyttöä myös juhla-clutchiksi. Näiden kaikkien positiivisten puolien vuoksi tuo laukku on minunkin listallani uudelleen :)

   Delete
  2. Hetken kun mietin, niin lisään ainoaksi huonoksi puoleksi hihnan pituuden. Se menee kyllä crossbody-tyylisesti riippuen hiukan ruumiinrakenteesta ja vaatetuksesta eli se saattaa joidenkin makuun olla liian lyhyt. Minun makuuni ei, tosin paksun talvitakin kanssa olan yli kannettuna se ei toimi.

   Delete
 2. Moi! Suosittelen Bandoulieresta kokoa 50. On ollut aivan ykkönen viikonloppureissuilla. Kaverilla on 45 ja hän aina välissä kiroaa liian pieneksi käynyttä valintaansa. Taitaa nykyään käyttää sitä vain salikassina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi! Olen käyttänyt nyt reissukassina Neverfullin GM-kokoa. Sinne menee vaihtovaatteet, kosmetiikka ja läppäri tykötarpeineen. Luuletko, että tuo 50-koko vastaisi sitä paremmin kuin 45? Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, ettei tuosta 50-koosta valmisteta Damier Ebeneä ja 55 on jo aivan liian suuri :/

   Delete
  2. Voi, onpa harmi kuulla että väriä ei saa tuossa koossa. :/ Omani on monogram-kuosilla. Omistan myös Neverfull GM:n. Jos yhtään tuota enempää haluat mahduttaa laukkuusi, niin ehdottomasti suosittelisin isompaa kuin Bandouliere 45. Olen itse melko huithapeli pakkaaja ja oma 50 kyllä täyttyy nopsaan pakatessa. Toisaalta en saisi omia tavaroitani mahtumaan viikonloppumatkalle Neverfulliin, joten lienet minua kätevämpi pakkaaja. :)

   Delete
  3. Kiva, kun kommentoit :) Pyrin pakkaamaan superkompaktisti, kun usein olen junan armoilla enkä halua silloin isoa kantamusta raahata. Olisi kuitenkin kiva joskus vähän höllätä tuon kompaktiuden suhteen ja etenkin jos autolla tai lentokoneella reissuun lähdetään, on silloin tavaraakin enemmän matkassa. Täytyy varmaan käydä sovittelemassa noita kahta kokoa Espalla, saisi siten paremman käsityksen niistä :)

   Delete
 3. Muhun Louis Vuitton ei ole jostain syystä oikein iskenyt koskaan. Pidän enemmän Guessin laukuista ja lompakoista. Makuasioita nämä kuitenkin ovat – eikä niistä voi kiistellä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän se on ja ymmärrän kyllä hyvin, etteivät Vuittonin canvas-kuosit ole kaikkien mieleen. On ihan parasta, että kaikki tykätään juuri siitä, mistä tykätään :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig