January 31, 2018

JANUARY FAVOURITES




Kuukauden suosikkeja oli tällä kertaa enemmän kuin normaalisti. Liekö sitten vuoden aloitus, joululahjat vai mikä innostuttanut valitsemaan päälle ja käyttöön enemmän uusia juttuja kuin vanhoja. Joulupukin kontista saatu Ralph Laurenin Tender Romance -hajuvesi on ollut käytössä ihan joka päivä joulusta saakka. En helposti ihastu uusiin tuoksuihin, joten tämä on hyvin erikoislaatuinen suosikki siksi. Hajuvesi on ihan ehdoton ykkönen sekä tämän kuun että koko hajuvesikokoelmani suhteen. Se on sopivan vaniljainen talveen, kukkea kevääseen ja kevyt jokapäiväiseen käyttöön toimistollakin.
 
Laukuista Guccin Dionysus on myöskin ollut melkein joka päivä käytössä. Vain läppäripäivinä se jää hyllylle, sillä vaikka moneen se taipuukin, ei siitä tietokonelaukuksi ole. Odotan niin kevättä ja kesää, että pääsen yhdistelemään tätä vaaleisiin mekkoihin ja keveisiin asuihin.
 
Olen pitänyt näin sydäntalvena meikin hyvin kevyenä ja panostanut enemmän kosteutukseen ja ihonhoitoon. Haluan kuitenkin vaaleaan ihoon kevyttä hehkua ja sen saamisessa auttaa laadukas aurinkopuuteri. Macin Mineralize Skin Finish -puuteri sävyssä Give Me Sun on ollut eniten käytössä, liekö sitten kosteuttavan ominaisuutensa vuoksi?
 
Lempiasuni oli tämä vihreä mekkokokonaisuus, joka tummanpuhuvuudellaan on juuri sopiva tammikuun tunnelmaan.
 
Asusteista parhaita ovat olleet jokin päähine kylmyyttä vastaan, rannekello ja parhaimpina, aurinkoisina talvipäivinä myös aurinkolasit. Nämä ihanuudet ovat Burberryn oversize-plehat, jotka ovat juuri sopivat vaikka pipon kaveriksi.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig