January 10, 2018

PALUU ARKEENTammikuussa kaikki tuntuu samaan aikaan niin uudelta kuin pimeyden keskellä uuvuttavalta. Tämä kuu taitaa olla inhokkini, helmikuu toki hyvänä häviäjänä perässä. Vaikka pimeys on tunnelmoinnin kannalta aina syksyisin tervetullutta, tuntuu se tässä vaiheessa vuotta jo todella kypsyttävältä. Kaikessa on kuitenkin puolensa: tammikuussa voi hyvällä omallatunnolla keskittyä töihin ja vastapainoksi kotona löhöilyyn. Kun palaa lomailun jälkeen takaisin arkeen, on hyvä ottaa alku mahdollisimman rauhallisesti, jottei joulunpyhien aikana kerätty energia haihdu ensimmäisenä työpäivänä. Omaan arkeen ja työpäivään voi saada virtaa hyvistä lounaista, kalenterin hallinnasta, kivasta asusta, venyttelytauoista ja huumorista. Näillä eväillä ainakin itse suuntaan kohti kevätkautta.
 
Kivaa keskiviikkoa kaikille!

SHARE:

6 comments

 1. Tosi kauniita kuvia jälleen kerran! Tammikuu ei kuulu omiinkaan suosikkeihini, mutta ulkona tuntuu mielestäni jo huomattavasti valoisammalta kuin muutama viikko sitten.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Vanessa :) Nyt on tosiaan ollut vähän auringonpaistetta pitkästä, pitkästä aikaa ja se tuntuu todella piristävältä.

   Delete
 2. Vitsit, miten ihanalta näyttää vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmä! Oma inhokkikuuni on kyllä marraskuu. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä söpö väriyhdistelmä :) Marraskuu on kyllä myös aika tylsä mutta silloin voi jo vähän fiilistellä joulua. Tammi-helmikuu tuntuu niin tolkuttoman pitkältä ja yleensä silloin on myös paljon kiireitä ja proggiksia. Ja kylmä ;)

   Delete
 3. Kauniit kuvat jälleen!

  Vaaleanpunaisen ja harmaa yhdistelmä oli todella mielenkiintoinen ja makee!

  Kiitos, näistä kuvista tuli kiva kevätfiilis!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig