February 21, 2018

4 X HIUSTENHOIDON SUOSIKITTalven aikana hiukset joutuvat kovalle koetukselle pakkasen, kuivan sisäilman sekä pipojen ja huivien aiheuttaman hankauksen vuoksi. Omat pitkät hiukseni myös sähköistyvät melko helposti mutta olen löytänyt muutamia hyviä tuotteita ja kikkoja, joilla siihen saa vaikutettua. Ensimmäinen, jo vuosia sitten hyväksi havaitsemani tuote on kosteuttava, sulfaatiton shampoo. Se pesee hiukset puhtaiksi ilman varsinaisia peseviä ainesosia, jolloin turhaa kitkaa ei synny ja kosteuttava tuote ennaltaehkäisee hiuksien kuivumista. Olen monta kertaa hehkuttanut lempishampootani, Evon The Therapistia, joka toimii talven lisäksi toki kaikkina muinakin vuodenaikoina. Tämä on holy grail -shampooni, joka kosteuttaa päänahkaa sekä hiusten pituuksia ja saa hiukset ilmaviksi. Aika lyömätön yhdistelmä, vai mitä?Toinen talviajan must on jokin tehohoito. Se kannattaa aina valita hiusten tarpeiden mukaan. Omaan käyttöön olen valinnut Joicon K-Pak-sarjan Intense Hydrator -hoitotuotteen, jota käytän sekä kuiviin että pestyihin, pyyhekuivattuihin hiuksiin naamion tavoin. Se tuo pituuksiin hieman jämäkkyyttä ja vie niinikään sähköisyyttä pois. Joicoa voi tilata esim. BeautyBaysta, jossa hinnat ovat todella kohtuullisia.Kolmantena taistoon sähköisyyttä ja kuivuutta vastaan käy KMS:n Moist Repair -hoitosuihke, jota käytetään pestyihin, pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Itse suihkuttelen tätä jopa kihartamisen jälkeen, jolloin hiuksiin tulee kivasti eloa ja kiiltoa. Pesun jälkeen ennen harjausta suihke toimii takkujen selvittelijän roolissa ja se lupaa ehkäistä hiusten katkeamista. Siitä en osaa sanoa mutta pehmeiksi tämä kyllä tekee hiukset ja silminnähden sileämmät.


Neljäntenä, myös yhtenä hiustenhoidon holy grail -tuotteenani on Goldwellin Soft Color sävyssä 10V, pastel violet blond. Nimestään huolimatta tämä ei tee hiuksista violetteja, ainakin jos tavoitteena on taikoa kellertävät raidat tuhkansävyisiksi. Sen se nimittäin tekee ja tehokkaasti. Olen käyttänyt näitä Goldwellin vaahtovärejä jo yli 10 vuotta aina hiusten väristä riippuen mutta tällä hetkellä käytän tätä taittamaan sitä keltaisuutta pois. Soft color on suoraväri, joka kestää hiuksissa muutaman pesun ja itse teen tällä väritehohoidon noin parin viikon välein. Ihan mahtava, hyväntuoksuinen ja toimiva värintaittotuote, joka saa hiukset aina vähän freesimmiksi.


SHARE:

2 comments

 1. Kivoja tuotevinkkejä! Tuota vaahtoa pitänee kokeilla seuraavaksi.

  Mitä tuotetta käytät muuten kiharoiden pohjalle? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaahto on niin huipputuote vaaleille hiuksille ja siitä jää tosi ihana tuoksu hiuksiin. Kiharoiden pohjalle käytän Lanzan Healing Smooth Thermal defence -suihketta. Se on ihan ok, ei mikään tajunnanräjäyttäjä mutta hoitaa asiansa.

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig