February 7, 2018

5 X KULTTIMEIKIT JA NIIDEN DUPETMonet kosmetiikan kulttisuosikit ovat suosittuja syystä. Ne ovat onnistuneita tuotteita, jotka toimivat monenlaiselle ihotyypille ja joissa on jokin erityinen ominaisuus, jota ei monessa muussa tuotteessa ole. Youtuben Beauty Gurut hehkuttavat usein samoja tuotteita (Laura Mercierin väritön irtopuuteri ja Tarten Shape Tape, anyone?), joten joko a) niiden markkinointi on todella onnistunutta ja yhteystyöt kukoistavat tai b) ne ihan todella ovat onnistuneita lanseerauksia. Testaamallahan se vain selviää, ikävä kyllä. Kokosin tähän muutaman dupen suht arvokkaille kulttisuosikeille, joista toki pidän mutta joille on olemassa ihan kelpoversio myös edullisemmassa hintakategoriassa.


Beauty Blender vs. We Care Icon -meikkisieni
Beauty Blender (19,90 e) on saanut nauttia suurta suosiota jo vuosia. Se on kyllä oikein loistava meikkisieni mutta muutama edullinen versio toimii aivan yhtä hyvin. We Care Icon -merkin meikkisieni (4,90) ei juurikaan eroa BB:sta, sen pehmeys ja koko ovat aivan samaa luokkaa ja meikkivoiteen levitys sujuu mallikkaasti. Ainoa massiivinen ero on hinnassa.Benefit Hoola vs. Physician's Formula Butter Bronzer
Benefitin Hoola (34 e) on monen meikkigurun suosikki ja se sopiikin oikein hyvin vaaleallekin iholle. Se levittyy hyvin mutta on hyvin pigmenttinen eli annostelussa saa käyttää kevyttä kättä. Sävy on kylmä ja luonnollinen. Pieni miinus tälle tuotteelle hieman epämiellyttävästä, vesivärimäisestä tuoksusta. Paritin tälle Pysician's Formulan Butter Bronzerin (12 euroa), joka on niinikään sävyltään kylmä, koostumukseltaan helposti levittyvä ja sekin sopii vaalealle suomalaisiholle. Nämä ovat kuin tummempi ja vaaleampi sävy samasta tuotteesta luonnollisen, hehkuvan lopputuloksen kannalta. Käyttömukavuus kallistuu kuitenkin Butter Bronzeriin sen pehmeyden ja miellyttävän kookoksen tuoksun vuoksi.
 


Mac Soar vs. Essence Satin Mauve
Macin Soar-huulikynä (18 e) on ehdoton suosikkini mitä tulee huulimeikkeihin. Se tuntuu olevan myös muiden suosikki, sillä se myydään loppuun vähän väliä Macin pisteistä, kiitos taannoisen Kylie Jenner -huulibuumin. Se on todella pehmeä ja muutenkin aivan täydellinen kynä, jota voi käyttää koko huulten punaamiseen. Kovin kauas taakse ei kuitenkaan jää sen dupe, Essencen Satin Mauve -sävyinen (1,29 e) kynä, joka on dramaattisen halpa verrattuna Soariin. Sävy on näissä kuitenkin melkein identtinen, vai mitä sanotte? 
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz vs. Maybelline Brow Precise Micro Pencil
Kulmatuotteet ovat olleet viimeiset muutamat vuodet varmaankin myydyimpiä kosmetiikan saralla. Valikoimaa on joka lähtöön niin sävyjen kuin koostumuksen ja pakkauksen suhteen. Oma suosikkini on ollut pitkään Anastasin klassinen Brow Wiz sävyssä Medium Brown (23 e) mutta melkein vuosi sitten löysin sille verrokin: Maybellinen Brow Precise -kynän sävyssä Blonde (6 e). Jos jompikumpi pitäisi valita, ottaisin Maybellinen pohjautuen hintaan ja ehkä hitusen parempaan levittyvyyteen sekä pehmeyteen. Tämä uusin kynä taitaa olla jo neljäs näitä eli tuotetta ei varsinaisesti ole loputtomiin yhden kynän sisällä mutta sisältö on sen verran hyvä, että tästä on tullut Holy Grail -kulmatuotteeni.
Nars Orgasm Blush vs. Milani Dolce Pink
Monesti Narsin Orgasm-klassikkoposkipunalle (34 e) on esitetty erilaisiksi edullisemmiksi vaihtoehdoiksi mm. Sleekin hohtavia poskipunia ja Milanin Luminoso-punaa. Näistä jälkimmäinen on ollut mielestäni aika kaukaa haettua sävyn suhteen mutta saman valmistajan toinen puna, Dolce Pink (10 e) on kuin hitusen verran heleämpi versio Narsin Orgasm-poskipunasta. Se on ollut jo pidemmän aikaa suosikkini mutta päädyin törsäämään Narsiin silti. Molemmat ovat terveen hehkun iholle tuovia, sopivan pigmenttisiä ja helposti levittyviä punia. Milani kulkee reissupakissa mukana ja Nars on arkikäytössä eli molempia käytän aktiivisesti rinta rinnan. Näistä en osaa sanoa ehdotonta suosikkiani mutta koska kaikkihan ne tykkäämme edullisista huippulöydöistä, valitsen siksi Milanin.

Onko teillä muilla jotain hyviksi havaittuja edullisia kosmetiikkalöytöjä?
SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig