February 11, 2018

CREAM / OUTFIT

En juurikaan pidä lumesta sen arkielämää haittaavien ominaisuuksien vuoksi. Sisälle kulkeutuva kura, lumen kastelemat ulkovaatteet, teiden liukkaus ja julkisten kulkuneuvojen aikataulusirkus ovat saaneet joka talvi toivomaan, että jäisi koko lumi tulematta. Kuitenkin viime vuosina talvet ovat tuntuneet melko pimeiltä ja jopa masentavilta eikä nykytrendien mukainen talvivesisade ole yhtään lunta parempi vaihtoehto. Niinpä jäin itselleni pahemman kerran kiinni, kun tammikuussa ihastelin alvariinsa lunta sekä ikkunasta että ulkona. On se kaunista ja tunnelmallista, valoa antavaa, talveksi tunnistettavaa. Myönnettäköön, että nykyinen huippunäppärä, säistä piittaamaton työmatkani on vaikuttanut lumimyönteiseen asenteeseeni: ennen köröttelin töihin kolme varttia bussilla ja onnikan juuttuminen jokaiseen pieneenkin hankeen tai luisuminen jäänoroon oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Sen riemun jälkeen vielä kirsikkana kermakakun päällä kilometrin kävely umpihangessa auraamattomia väyliä pitkin sai aamulla valitsemaan päälle toppahousut ja samoilukengät. Tyylikästä! Nyt saan hipsiä töihin hyväntuulisena lempikengät jalassa, villakangastakki niskassa ja kiitollisuus mielessä.
I'm wearing
Bag Céline / Coat Mango / Knit H&M Leather jeans Vero Moda / Booties Sixty Seven / Eyewear Burberry

SHARE:

4 comments

 1. Olen myös ihastunut tänä talvena uudestaan tähän kunnon lumitalveen!
  Luonto on vain niin kaunis ja valkoinen.

  Asukokonaisuutesi on toimiva ja rakastan noita harmoonisia värejä.

  Mukavaa viikonloppua Anna :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Viime talvet ovat tuntuneet niin kovin pimeiltä ja pitkiltä ilman pidempää lumikautta. Ja kiitos asukehuista :)

   Delete
 2. Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Työmatkalla on niin iso merkitys arjessa, mulla ollut onneksi viime vuodet lyhyt ja helppo matka ratikalla, mutta myös toisesta ääripäästä on kokemusta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Sanos muuta! Kun on kulkenut pienestä pitäen pitkiä matkoja Helsingin halki kouluun ja sittemmin töihin, osaa todella arvostaa helppoa matkaa. Ihan arjen luksusta!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig