March 1, 2018

HELMIKUUN SUOSIKITHelmikuun suosikkeja ovat olleet ainakin lisääntynyt päivänvalo, auringonpaiste ja ihanat, lumiset talvipäivät. Aivan ihana kuukausi sään ja sen mukanaan tuoman fiiliksen vuoksi! Jos kuitenkin suunnataan katse kohti vähän materialistisempia asioita, ovat ainakin hennot ja sirot korut olleet suosikkijuttujani. Somat rannekorut ja ihan ohuet kaulaketjut ovat helppoja asusteita arkena ja kellon kaveriksi voi asetella useita erilaisia koruja.
Asuista tämä talvinen basic look oli suosikkini, ehkäpä juuri sen basic-henkisyyden vuoksi. Musta ja harmaa toimivat aina yksiin ja talven kylmyyttä on ihana pakoilla villaisilla kerroksilla.
Suosikkihuulituotteeni on Macin Soar-huultenrajauskynä, joka on oikeastaan aina arkisin valintani hyvin luonnolliseen arkimeikkiin. Sen ja muutaman muun tuotteen dupe-testailusta kirjoittelin täällä.

Hiustuotteista KMS:n Moist Repair -suihke on pelastanut monta sähköistä päivää. Kosteuttava suihke toimii todella hyvin sekä kosteisiin että kuiviin kutreihin ja saa pituudet pehmeiksi ja latvat pörröttömiksi. Ihan loistotuote!

SHARE:

2 comments

  1. Ihanat ja kauniit kuvat jälleen!

    Fanitan tuota sinun harmaa/mustan asukokonaisuutta, nappi valinta!

    ReplyDelete
  2. Pakko testata tuota Moist Repair suihketta. Mun hiuksista sähköisyys on ottanut kovasti vallan. Tosi kauniita kuvia. Rakastan näinä suosikki postauksia ja oli pakko kasata sellainen myös omaan blogiin! :)

    http://www.siirikiviharju.com/2018/03/helmikuun-suosikit.html

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig