March 23, 2018

MEIKKISUOSIKIT KEVÄÄSEEN


 
Kevät tuo tullessaan raikasta fiilistä pukeutumiseen, tekemiseen ja miksei meikkivalintoihinkin. Kevättä pidetään perinteisesti kuulaan ja hehkuvan meikin aikakautena ja raikas arkimeikki on helppo toteuttaa oikeilla tuotevalinnoilla. Kevyt pohja, raikas poskipuna ja hehkua kasvoille tuova aurinkopuuteri, kauniit, taivutetut ripset ja soma, pinkkiin taittava huulipuna ovat tarpeeksi luomaan arkeen sopivan, keväisen meikin.Pohja
Hyvä kosteutus ennen meikkituotteita on loistokeino saada pohjaan sopiva kuulaus ja kosteuden tuntu. Meikkivoiteeksi on hyvä valita ohuehko, luonnollinen tuote. Oma Holy Grail -meikkipohjatuotteeni on Macin Face & Body, edelleen. Ihan loistava luonnolliseen meikkiin ja tämä sopii myös herkälle iholle. Poskipäille pyörittelen joko Narsin tai Milanin hohtavia poskipunia ja otsalle, leukaan ja poskille taputtelen Physician's Formulan Butter Bronzeria. Päivästä riippuen laitan joko poskipunaa tai aurinkopuuteria myös luomille aivan kevyesti, jotta kokonaisuudesta tulee yhtenäinen ja silmiinkin tulee kivasti hehkua. 
Ripset
Ripsiväriin kannattaa panostaa, sillä samalla toimenpiteellä voi saada hyvin erilaisia lopputuloksia tuotteesta riippuen. Haluatko ripsistä erotellut, tuuheat, pitkät, taivutetut vai jotain niiden väliltä? Ripsiin voi ennen ripsarin levitystä tuputella kevyen kerroksen puuteria, jos haluaa hieman ylimääräistä tuuheutta. Myös kerrosten välissä voi lisäillä puuteria vaikka vanupuikolla tuuheuden maksimoimiseksi. Jos ripset ovat piikkisuorat, on ne hyvä taivuttaa ja lisätä ripsaria heti perään. Parhaiten taivutus pysyy vedenkestävän ripsarin avulla mutta tavallinenkin toki käy.
 
Huulet
Huulipunat ja -kiillot ovat tänä keväänä ja tulevana kesänä kevyitä ja kiiltäviä muutaman vuoden mattahuulipunien jäädessä hiukan vähemmälle huomiolle. Macilla on todella ihania punia, omista keveistä nudepunistani olen kirjoitellut enemmän täällä. Paras kevääseen sopiva puna on ehdottomasti Blankety, vaaleanpunertava, kermainen ja neutraali sävy. Myös huulivoiteet ja kiiltoa antavat punat ovat hyviä valintoja ja sopivat hillittyyn työmeikkiinkin.


SHARE:

1 comment

  1. Kivan oloisia ja ennen kaikkea kivan värisiä suosikkeja, juuri kevääseen kaikin puolin niin sopivia! Nudepuna on hakusessa täällä ollut jo hetken, joten lienee aika saapastella siis kauppaan vilkaisemaan tätä :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig