March 11, 2018

NEW IN / YSLMinulla oli muutama laukku mielessäni, kun lähdimme visiitille Berliiniin ja kaupungin shoppailumahdollisuuksiin tutustuimme. Berliinissä, kuten monessa muussakin Euroopan pääkaupungissa Helsinkiä lukuun ottamatta oli vaikka ja mitä high end -puolen valikoimaa tarjolla ja halusin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kiersinkin kaikki KaDeWen luksuspuodit läpi. Esittelin laukku-wishlistini alkuvuodesta ja oli hauskaa päästä katsomaan ja sovittelemaan useimpia näistä laukuista livenä. Mielessäni oli kesäaikaa silmällä pitäen jokin kiva pieni laukku arkeen ja juhlaan mutta muiden kriteerien suhteen menin fiiliksen mukaan ja päädyin lopulta Saint Laurent'in Monogram Kate -laukkuun harmaanbeigessä Fog-sävyssä, joka on tuttu Sac de Jourini värinä. Laukku on suunnilleen saman kokoinen kuin wishlistini Woc mutta tämä sileähkö pinta miellytti krokopintaa enemmän silmääni paikan päällä ja hihnakin on hieman pidempi, joten se menee näppärästi yli olan paksumman takin kanssa.
 
Tykkään tosi paljon tästä pienestä laukusta ja nyt vain odottelen vähän vakaampaa kevättä. Ihan heti en uskalla lumisateen keskelle sitä viedä, vaikka vanhasta kokemuksesta tiedän, että tämä nahka kestää hyvin säävaihteluita. Myös muutama juhlavampi tilaisuus on tulossa, ja mietin jo mätsääväni tämän juhlakolttuihini.
 
Ihanaa sunnuntaita kaikille!
 
SHARE:

4 comments

 1. Oi miten valtavan kaunis. Harmaa on tosi nätti väri ja sopii tohon laukkuun valtavan hyvin. Menee asun kuin asun kanssa. Upea hankinta <3

  ReplyDelete
 2. Todella kaunis sävy tässä laukussa, helposti yhdisteltävä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Milla! Väri tuntuu kyllä tosi helpolta yhdistettävältä :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig