April 25, 2018

HEHKUVA IHO HETKESSÄ

Kesällä meikki saa olla kuulas ja kevyt. Meikkipohja tekee paljon mutta myös hohtavilla täsmätuotteilla saa sopivat hehkuvat kasvot arjen kiireessäkin. Vinkkaan omat täsmätuotteeni, joilla saan väsyneinäkin aamuina eloa ihoon.
 
Pohjatuotteissa luotan edelleen Vichyn Mineral 89 -seerumiin, joka toimii niin loistavasti meikin alla, ettei ole tosikaan. Se imeytyy hetkessä ja kosteuttaa, jopa herättää ihon uuteen päivään. Kirjoittelin siitä enemmän TÄÄLLÄ. Kosteuttava ja kevyt meikkivoide, esimerkiksi oma holy grailini Macin Face and Body on todella hyvä ja erittäin helppokäyttöinen, huippuhyvä meikkivoide hankalalle iholle. Sen avulla iho ei näytä liian meikatulta eikä pakkeliselta. Lisähohdetta saa hohdevoiteilla, esimerkiksi Macin Strobe Creamilla, josta ostin juuri tämän pikkuisen matkakokoisen version isomman rinnalle. Loistovinkki, jos haluaa kokeilla tätä mutta ei raaski heti ostaa isoa tuubia. Sen vain sanon, että tämä on todella ihana, herkällekin iholle sopivat hohdevoide.En käytä puuteria muuten kuin aniharvoin eikä tuo kevyt pohja tunnu sitä vaativankaan, etenkin jos haluaa maksimoida ihon kuulauden. Aurinkopuuterini on aina matta, sillä hohdetta sisältävät ovat useimmiten vähän övereitä ja erottuvat ainakin vaalealla iholle hiukan tökerösti. Löysin Berliinin Sephorasta aivan loistavan arskapuuterin juurikin hyvin vaalealle iholle: Too Facedin Milk Chocolate Soleilin. Tämä on ehdottomasti paras aurinkopuuteri koskaan! Sen sävy on hyvin vaalea, hyvin neutraali ja iholla "aidon" näköinen. Puuteri häivyttyy tosi näppärästi isolla puuterisiveltimellä levitettynä ja saa kasvot kevyesti päivettyneen näköisiksi.
 
Sen sijaan haluan poskipunalta aina kevyttä hohdetta ja kuultoa ja siksi mattapunia ei minulla olekaan. Omat suosikkini ovat edelleen Narsin Orgasm ja Milanini Luminoso, molemmat todella helppoja käyttää ja ne antavat soman, eloisan punerruksen kasvoille. Hohdepuuteria lisään melko harvoin mutta sitä on kiva laittaa korostamaan amorinkaarta tai poskipäitä, jos oikein hullutella haluaa. Suosittelen kuitenkin pitäytymään hyvin maltillisessa, mahdollisimman luonnollisessa highlighterin käytössä aina, sillä etenkin auringonvalossa se saattaa olla vähän liikaa.
SHARE:

2 comments

  1. Hei! Hyviä vinkkejä, kiitos! Etenkin hehkuvoide kiinnostaa. Vichyä on menossa jo toinen pullo, on aivan parasta! -MInna

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig