April 18, 2018

KORKEAT KOROT VAI KOROTTOMAT?Korkkarit vai ballerinat? Piikkikorot vai tennarit? Olen aina pitänyt korkokengistä. Niistä on etua sekä ryhdin ylläpitämiseen että koko siluetin linjakkuuteen. Vaan onko korkokengissä oikeasti mukava olla? Jos ei, se masentaa koko olemuksen ja saa fiiliksen tippumaan pakkasen puolelle huolimatta siitä, kuinka hyvältä näyttää.
 
Jouduin arvioidaan uudelleen tarpeeni käyttää miltei 10-senttisiä korkoja, kun sain viime kesänä jonkin tuntemattoman vamman toiseen jalkaani. Jalka on kuvattu ja kaikki tutkittu mutta syyksi on merkitty vain rasitusvamma. Yhä edelleen jalka oireilee eikä näytä elettäkään poistuakseen ja voin kertoa, että sen kipuilun vuoksi ei ole tullut kertaakaan valittua epämukavia kenkiä jalkaan. Päin vastoin: olen vähitellen myynyt kaikki ihanat, superkorkeat korkkarit pois ja pitänyt ainoastaan tukevat tolppakorolliset tai ne, joissa korkeutta on hyvin maltillisesti. Silti jalkaan sujahtaa aina ne matalakorkoiset, jalkaa tukevat luottokengät, ihan vain varmuuden vuoksi.Nyt kun kesä on taas kulman takana ja on aika kaivaa keliin sopivia kenkiä esiin, voin olla tyytyväinen muutamista supermukavista kengistä. Tennarit, ballerinat ja sandaalit antavat lepoa jaloille mutta ovatko ne todella jokaiseen asuun sopivia? Esimerkiksi juhlavan asun kanssa on lystiä käyttää korkkareita, sillä polvipituisen hameen kanssa ne antavat näköharhan pidemmistä jaloista ja kohottavat muutenkin olemusta. Arkena sen sijaan on helppo valita jalkineet aina mukavuus edellä, sillä monet matalat tai kokonaan korottomat kengät ovat tosi nätit farkkuasujen tai mekkojen kanssa. Ballerinat, loaferit, kangastennarit, espadrillot tai sandaalit sopivat niin moneen asuun, etteivät korot aina ole välttämätön osa pukeutumista. Mitä mieltä te olette: korot vai korottomat vai sekä että?SHARE:

1 comment

  1. Mieluummin korottomat, en nimittäin osaa kävellä korkkareilla.😁Mainitsit, että juhla-asuun olisi parempi laittaa korkkarit. Minulla taisi nyt mennä juhlakenkien mietintä uusiksi.😁

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig