April 8, 2018

TRENCH COAT


Trenssi on klassikko vailla vertaansa. Alkujaan Burberryn tunnetuksi tekemä vaatekappale oli suunniteltu brittiarmeijalle yli sata vuotta sitten mutta yhä edelleen sitä näkee - joskin enemmän tyylikkäiden kaduntallaajien päällä kuin militarismin tunnusmerkkinä. Yleensä takeissa on epoletit, runsaat nappirivit ja vyö sekä solkia, joiden tarkoitus on suojata huonoilta sääolosuhteilta.
 
Trenssi taipuu moneen tyyliin: se istuu niin klassiselle pukeutujalle kuin trendien suitsuttajallekin. Ja valikoima on onneksi hyvin laaja eikä rajoitu pelkkään alkuperäiseen englantilaismuotitaloon, vaan ketjuliikkeistä saa oikein hyvännäköisiä ja ajattomia takkeja. Omani on Mangosta usean vuoden takaa ja toinen, enemmän alkuperäisen funktionsa täyttävä ja täysin säänkestävä musta versio on Ralph Laurenilta. Jos joskus tällainen beige versio Burberryn trenssistä hyppää eteeni, en siitä todennäköisesti kieltäydy, sen verran hullaantunut olen tähän malliin, yksityiskohtiin, funktioon ja väriin.What I'm wearing
Coat Mango / Bag Chanel / Eyewear Burberry / Cashmere knit Mint Velvet / Jeans Vila / Shoes Sixtyseven
SHARE:

1 comment

  1. Kivalta näyttää. Tykkään tresseistä, itselläni yksi klassinen malli ja pari rennompaa. Viime vuosina olen jostain syystä suosinut niitä rennompia :)

    Suloista sunnuntaita !

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig