April 29, 2018

WEEKEND


Tämä viikonloppu on pitkään odotettu pitkä viikonloppu. Huhtikuu on ollut aikamoista haipakkaa ja jäipä Indiedaysin Blog Awardsit ja koko blogihuuma väliin samalle viikonlopulle osuneen erittäin harvinaisen työviikonlopun vuoksi. Eipä se mitään, sillä jotenkin tämä kevät vain on ollut niin parasta aikaa. En oikein tiedä, mistä se johtuu mutta kai monet asiat vain ovat nyt kohdillaan ja se myös tuntuu. Ei ole montaa aamua, jolloin olisi väsyttänyt tai iltaa, jolloin olisin kavahtanut seuraavaa pitkää päivää. Toimiva arki on selvästi erittäin paljon voimaa ja iloa antava tekijä.
Viikonloppuisin meillä syödään aamiaista ja juodaan kahvia kaikessa rauhassa, mikä poikkeaa arjen aamuista kyllä melko paljon varmaan itse kullakin. En luopuisi mistään hinnasta säännöllisestä elämänrytmistä ja yhteisestä, aikatauluiltaan hyvin synkassa soivasta arjesta oman puolison kanssa, yhteisistä lomista puhumattakaan.
 
Ihanaa sunnuntaita kaikille!


SHARE:

4 comments

  1. Iloista viikonloppua myös sinulle! Ihania kuvia! Nautitaan vapusta ja kevään odotuksesta! - Minna

    ReplyDelete
  2. Kuvissa on kyllä ihanan rauhallinen viikonlopun tunnelma. Toimiva arki on asia joka on kyllä aivan mahtava asia, antaa niin paljon voimia <3

    Upeaa vappau!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig