May 16, 2018

3 X PARHAAT LAUKUT KESÄÄN

Kesä inspiroi pukeutumaan astetta rennommin ja keveämmin. Jopa oma toimistopukeutuminen muuttuu hieman ja casual friday ulottuu ainakin kesäkuun hiljaisempina aikoina muihinkin päiviin. Asujen asustamisen pitää olla helppoa ja ainakin laukun valinnassa voi luottaa muutamaan erilaiseen vaihtoehtoon, jotka toimivat juuri työpukeutumisessa sekä kesän juhlissa ja vapaa-ajan riennoissa.
Clutch-laukku juhlaan
Klassinen clutch-laukku sopii monen sorttiseen juhlaan: häihin, valmistujaisiin, puutarhajuhliin sekä tietenkin rennompaankin menoon. Värin valinnassa kannattaa huomioida asut, joiden kanssa tällaista laukkua aikoo käyttää. Neutraalien värien kanssa pelaaminen on kaikkein turvallisinta, sillä ne saa yhdistettyä mihin tahansa. Esimerkiksi beige, musta, puuterin sävyt, harmaa tai laivastonsininen sopivat niin moneen, ettei niiden kanssa voi mennä vikaan. Oma clutchini on Miu Miun mallistosta.
Olkalaukku arkeen
Olalle sujahtava tai cross body -tyylisesti käytettävä pitkähihnainen laukku on melkoisen näppärä arkilaukku kesälläkin. Väri saa olla vaalea kesän henkeen ja materiaalivalinnassa säänkestävyys on etusijalla. Omien arkikamppeiden kartoittaminen on hyvä tapa miettiä, minkä kokoinen laukku itselle sopii. Kaiken olennaisen tulee mahtua mukaan, jotta laukku on varmasti toimiva mutta toisaalta koko saa olla riittävän kompakti, jotta se pitää asukokonaisuuden keveänä. Omat suosikkini tähän ovat Saint Laurentin pikkulaukku ja Guccin Small-kokoinen Dionysus.Tote-laukku viikonloppuihin ja rannalle
Isompi, käyttöä hyvin kestävä tote-laukku on jokakesäinen must. Materiaali voi olla kevyttä puuvillakanvaasia tai muuta mukautuvaa ja joustavaa. Viikonloppureissulle tai rantalöhöilylle pitää saada mukaan yleensä sen verran hyödykkeitä, että koko saa olla reilu. Tätä voi hyödyntää myös työpäivinä, jolloin läppäriä saa rehata mukana. Oma luottolaukkuni näihin toimiin on Louis Vuittonin Neverfull GM.
 
Millaisia laukkuja te tykkäätte käyttää kesäisin?
SHARE:

1 comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig