May 20, 2018

BLACK IS THE NEW BLACKMustaan väriin pukeutumisesta kuulee paljon mielipiteitä. Osa rakastaa, osa pitää liian synkkänä ja kovana värinä ja osa käyttää sitä neutraalina perusvärinä. Mustaa voi yhdistää ihan kaikkeen mutta joidenkin värien kanssa se toimii paremmin kuin toisten. Aiemmin etiketit sanelivat, ettei mustaa pidä yhdistää ruskeaan tai laivastonsiniseen. Tosi on, että nuo saattavat olla hiukan tunkkaisia yhdistelmiä mutta ei aina. Sen sijaan mustan ja beigen tai harmaan yhdistämistä pidetään klassisena ja eleganttina; mustan ja kirkkaiden värien yhdistelmää räiskyvän ja itsevarman valintana ja mustan sekä pehmeiden pastellien liittoa naisellisena.
 
Itse pukeudun mielelläni mustaan ja se on monessakin mielessä luottovärini asujen yläosissa. Musta antaa kivaa kontrastia hiuksille ja ihon sävylle ja saattaa jopa antaa kontrastillaan tuiketta silmien väriin. kaapista löytyy iso joukkio mustia neuleita, puseroita ja paitoja ja pukeutuisin joka päivä mustaan, jos vain tohtisin. Joskus omakin värisilmä kaipaa vaihtelua mutta vain tummansininen, syvä viininpunainen tai tummanruskea vetävät vertoja mustalle.
 
Mitä mieltä te olette mustasta väristä? Kuuluuko se jokaisen garderoobiin, onko se luottoväri vai kaihtaako pitäisi?I'm wearing
Heels &Other Stories / Sunnies Céline / Bag Gucci / Jeans Lidl (gifted) /

SHARE:

10 comments

 1. Musta kuuluu ehdottomasti luottoväreihin täälläkin! Niin helppo perusväri, joka sopii melkeinpä kaiken kanssa ja näyttää aina tyylikkäältä ja elegantilta. Musta ei petä koskaan ♥︎

  ReplyDelete
 2. Musta on ollut vuosia oma luottovörini, en usko luopuvani siitä koskaan. Viime aikoina olen tosin innostunut uudestaan myös väreistä.

  Asusi on ihana ja tyylikäs ! Suloista sunnuntaita <3

  ReplyDelete
 3. Musta on täälläkin yksi luottoväreistä. Ellei ole sitä vaatteissa, niin ainakin sitten käsilaukussa.

  ReplyDelete
 4. Musta on täälläkin the väri! Tosi nätti asu ja blogisi ulkoasu näyttää tosi hienosta! Lämmintä maanantaina sinne!

  ReplyDelete
 5. Musta on mun go to väri. Se on se vaatekaapin neutraali, se on se aina yhtä turvallinen. Etenkin heti raskauden jälkeen ostin vain ja ainostaan mustia vaatteita. En halunnut mitään muuta päälleni. Ehdottomasti luottoväri joka menee melkein aina. Häät on ainut tilaisuus johon en koe että se sopii, ei ainakaan kokonaan mustaa.

  ReplyDelete
 6. Pinja, niinpä! Ihan todella varma väri yhdistellä mihin vain :)

  ReplyDelete
 7. Sara, kiitos paljon :) Sama homma täällä, värit kyllä kiinnostaa jostain syystä ja etenkin kuviot. Ihan uutta!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig