May 9, 2018

PARASTA JUURI NYT



Ai että, kevät on niin parasta aikaa jo teoriassakin mutta kylläpä hymyyn vetää suun moni muukin asia tällä hetkellä. Listaihmisenä on kiva vähän ynnäillä, mitä kivoja juttuja on meneillään ja tässäpä niistä muutama!

1. Loma
Varasimme viime kuussa kesälomareissun kohteeseen, josta on tullut haaveiltua iät ja ajat ja voi pojat, etten meinaa housuissani pysyä! En voi vieläkään ihan uskoa, että pääsen näkemään tuon kaupungin eikä tarvitse enää pitkään odottaa. Jee!



2. Hyvä ruoka
En ole normaalisti kovinkaan innokas tai erityisen taitavakaan kokki mutta ne ruuat, joita jaksan tehdä rakkaudella myös maistuvat niin herkulliselta, että joskus vain tulee ihan tarve hääräillä keittiössä pitkän kaavan mukaan. Yksi suosikkiruuistani on risotto, yleensä joko parsa- tai kesäkurpitsarisotto loimulohen parina ja tämä vain on puhdasta ruokarakkautta. Nam.



3. Tyylin kulmakivet
Olen ihan hurahtanut kaikenlaisiin mekkoihin ja simppeleiden asusteiden yhdistelyyn. Tämä pitkähihainen kukkamekko on ollut päälläkin sekä töissä että rennommassa juhlassakin ja tykkään tosi paljon tällaisista lyhyehköistä pitkähihaisista mekoista. Onneksi niitä on pari eri vaihtoehtoa kaapissa vaihtelun varalle.



4. Uudet aurinkolasit
Bongasin nämä Célinen Audreyt second handina ja sain ne sopuhintaan. Isothan ne ovat kuin mitkä mutta niin kivat päiville, jolloin nassu saa olla meikittä ja haluaa kuitenkin suojata kasvoja kunnolla. Aivan ihanat!


5. Keväiset herkut
Kuulkaas, karkkilakkoni täytti jokin aika sitten 2 vuotta! Entisenä sokeri-, salmiakki- ja irtokarkkihiirenä se on melkoinen saavutus ja taidan jättää lakko-sanan jo pois, sillä normiksi tämä on minulle muodostunut. Makeat herkut ovat silti mieleen mutta nautin ne mieluiten luonnollisessa muodossa eli marjoina, hedelminä tai kuivattuina hedelminä. Ehkäpä kesällä voi nautiskella jäätelön tai pari ;)

Mitäs kivoja juttuja teillä on tällä hetkellä?

SHARE:

2 comments

  1. No nyt kyllä uteliaisuus heräsi. :D Minne menossa?? Matkakuume täälläkin ollut...edellisestä reissusta saakka. :)

    ReplyDelete
  2. Sama homma! Heti piti alkaa katsoa uutta reissua edellisesestä selvittyämme :) Onneksi kesä tulee pian ;)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig