June 13, 2018

10 X KESÄTYYLIN PELASTAJAT

Kesällä on ihanaa pukeutua kevyesti ja konstailematta. Muutaman kesätyylin kulmakiven avulla kivat asut ovat arkipäivää ja helposti haltsattavia niin arjessa, mökkirentoilussa kuin kesäisissä juhlissakin. Poimin omat 10 helpointa vinkkiä, miten saada oma kesätyyli toimivaksi ja ajantasaiseksi!1. Clutch-laukku
Reilun kokoinen clutch-laukku sopii juhliin ja arkiaskareisiin. Vaalea väri toimii monen asun kanssa ja on sulava osa vaaleaa kesäpukeutumista. Monipuolisessa clutch-laukussa on sisälle taiteltava olkahihna, jolloin laukkua voi kanttaa sievästi kädessä tai rennosti crossbody-tyyliin.2. Somat biksut tai linjakas uimapuku
Kivat bikinit tai uikkarit ovat hellekesän tärkeimpiä juttuja. Klassiset kuosit sopivat rentoon rantapäivään aina ja raidat, pilkut ja ruudut ovat tänäkin kesänä valloittaneet uimapukuvalikoimat. Näiden kanssa ei voi mennä pieleen.


3. Revityt farkut
Revityt ja rikotut farkut tuntuvat olevan in aina vaan. Malli voi olla pilli, boyfriend, mum tai vaikka girlfriend mutta revittyä sen pitää olla. Näillä pöksyillä saa hauskaa kontrastia klassisten vaatekappaleiden kanssa yhdistelyyn.


4. Rannekarkit
Rannekorut, -kellot ja -renkaat muodostavat kivan yksityiskohdan pukeutumiseen. Armcandyn saa loihdittua vaikka ohuista, hennoista ketjuista ja pienestä naisellisesta korukellosta tai näyttävämmistä renkaista ja isotauluisesta kellosta.


5. Sandaalit
Nätit, ajattomat sandaalit kuuluvat toimivan garderoobin kulmakiviin, olivat se sitten matalat, korkeat, mustat, valkoiset tai millaiset omaan tyyliin sattuvat sopimaankaan. Hyvään istuvuuteen on syytä panostaa myös sandaaleissa, jotta niissä jaksaa seisoskella ja kävellä.


6. Näyttävät korvikset
Kaupat ovat pullollaan erilaisia massiivisia korvakoruja, joissa killuu höyheniä, tupsuja, metallilaattoja, muotoiltuja muovinpaloja, ketjuja ja vaikka mitä. Näillä saa helposti simppeliinkin asuun vähän mielenkiintoa!


7. Pitsi
Pitsiä voi olla hameessa, mekossa, puserossa tai vaikka tennareissa. Kesä ja pitsi kuuluvat yhteen ja näppärämpi virkkaa itse omat pitsiasusteensa. Meille muille taas kauppojen valikoimat tarjoavat onneksi paljon erilaisia pitsisiä ja hempeitä hörselöitä. Pitsi on klassinen ja ajaton, kesään aina sopiva materiaali.


8. Aurinkolasit
Jos sattuu niin kivasti, että aurinko hellii paisteellaan jopa Suomen kesää, ovat aurinkolasit ihan must! Niillä saa ilmeisen häikäisynestohyödyn lisäksi kätkettyä halutessaan meikittömän nassun tai pitkäksi venähtäneen illan jäljet. Kaupat ovat täynnä kivoja prillejä ja tänä kesänä katukuvaa ilahduttavat myös sydämen muotoiset kehykset, joiden inspiraatiosta lienee kiittäminen Saint Laurentin suunnittelijoita.9. Hattu
Edellisen kanssa erittäin funktionaalista roolia näytteleepi hattu, joka suojaa hiuksia, päätä ja silmiä sekä kasvojen ihoa paahteelta. Erilaiset lieri- ja panamahatut sopivat kesään toisensa jälkeen.10. Kukkamekko
Keveä kukkakuosinen mekko tai muu vaalea, romanttishenkinen mekko on tänäkin kesänä go-to-vaate monelle. Sellaisesta saa asustamalla hyvin arkisen tai juhlavan, jos vain materiaali ja leikkaukset sen mahdollistavat. Valinta kannattaa kohdistaa rypistymättömään, ohuehkoon mutta vuoritettuun ja ilmavaan materiaalin.

SHARE:

4 comments

 1. Ihania vinkkejä ja niin kauniita kuvia! Pidän blogistasi, sopivan realistisia ja käyttökelpoisia vinkkejä. Suloisia kesäpäiviä! t. Kaimasi Anna

  ReplyDelete
 2. Kiitos kovasti mukavasta kommentistasi, Anna :) Ihanaa kesää sinullekin!

  ReplyDelete
 3. Hyviä vinkkejä. Jostain syystä olen kammonnut vuorillisia kesämekkoja, ja samalla tuskaillut kun mekot ns roikkuvat. Taidan uskaltautua testaamaan vuoritettua mekkoa, jospa se toisi avun ryhdittömyyteen.

  ReplyDelete
 4. Looks so sophisticated on all of your outfits. you really know how to carry your dresses.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig