June 29, 2018

BIRTHDAYRunkooni on tullut jälleen yksi vuosirengas lisää ja aina tuo ikänumeron vaihtuminen suuremmaksi jaksaa ihmetyttää - itse kun en tunne olevani yhtään sen vanhempi kuin vaikka 10 tai 15 vuotta sitten. Kokemuksia, elämän iloja sekä suruja olen käynyt läpi sitäkin enemmän ja ne kai ovat suurimmat kypsymiseen, vaan ei vanhenemiseen vaikuttavat asiat. 


Ikä, tai kypsyminen on tuonut mukanaan paljon sellaista, josta nuorempana olisi ollut hyötyä. Rauhallisuus, pitkä pinna ja alati lisääntyvä huumori ovat tehneet elämästä niin hienoa, etten vaihtaisi sitä vaikka saisin elää viimeiset 20 vuotta uudelleen. Ystäväni kysyi kerran, kumman valitsisin mieluummin: miljoona euroa vai paluun takaisin 17-vuotiaaksi? Ilmeinen vastaus on elämän ainutlaatuisuuden huomioiden aikahyppy teini-ikään mutta toisaalta ainakaan itse en haluaisi muuttaa tähänastisessa elämässäni mitään. Pieninkin muutos voisi vaikuttaa lopulta niin paljon, että saattaisin löytää itseni aivan muunlaisesta elämästä tässä iässä, jossa nyt olen. Toisaalta olisi ihanaa elää uudelleen kaikki ihan samalla tavalla. 


Tosiasia on, että jokainen tähän maailmaan syntyvä vanhenee ensihetkestä lähtien. Se, millaiseksi elämä muodostuu on tietenkin kiinni monesta tekijästä. Se, miten elämään ja sen vaikeisiinkin tapahtumiin suhtautuu on täysin omissa hyppysissä. Vaikka ikää tulee lisää joka vuosi, ei milloinkaan ole liian myöhäistä oppia nauttimaan elämästä sellaisena kuin se on ja löytämään onnen aiheita harmaastakin arjesta. Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollakseen ihmeellistä. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!


I'm wearing 
Skirt H&M / Shirt Mango / Bag Louis Vuitton

SHARE:

3 comments

  1. Paljon, paljon onnea, Anna!

    Ikä on kyllä kumma juttu, vaikka vanhenee, ei silti haluaisi olla nuorempi. Se on se kuuluisa elämänkokemus. Itse kyllä tunnen kropan vanhenemisen jäykkyytenä ja niin paljon huonompana palautumisena liikunnasta kuin nuorena, mutta mieli on ihan samanlainen kuin aina on ollut!

    ReplyDelete
  2. Ihana asu <3
    Myöhästyneet onnittelut <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig