June 10, 2018

FROM DUSK TILL DAWNMikään ei kuvaa niin hyvin Pohjolan kesää kuin valoisat yöt. Lapsena pystyi lukea salaa sarjakuvia vielä virallisen nukkumaanmenoajan jälkeen huoneeseen kajastaneen ilta-auringon valon avulla ja myöhemmin kotiintuloajatkin pitenivät valoisten iltojen siivittäminä. Aikuisiältä muistan lukemattomat kesäyöt, jolloin Helsingin laitakaupungin kotitienoo on hiljainen, vain linnunlaulu kantautuu korviin ja auringonkajo hohtaa taivaanrannassa. Ihana, ihana kesä!


Vaikka näitä kuvia ei otettu keskellä yötä, oli valotus niin kesäyöhenkinen ja asukin sellainen, jossa takin turvin pärjäisi vaikka aamunkoittoon. Tämä Zaran klassinen biker-takki kuuluu vuodesta toiseen suosikkeihini, sillä se näyttää kivalta mihin tahansa yhdistettynä. Mekot, farkut, shortsit, t-paidat, ilmavat puserot, kaikki käy.


I'm wearing / Bag Louis Vuitton / Jacket Zara / Jeans Lidl (pr gift) / Shoes Call It Spring / Watch Daniel Wellington (pr gift)

SHARE:

7 comments

 1. Aivan ihana asu!! Niin yksinkertainen mutta silti niin tyylikäs, i like it! :-)

  www.nouw.com/petratoivonen

  ReplyDelete
 2. Ihana, ihana asu! Upea ja ennen kaikkea inspiroiva <3

  ReplyDelete
 3. Kerrassaan kauniita kuvia ja hiuksesi näyttävät upeilta. Saako kysyä missä käyt laittamassa värin ja millä tekniikalla se tehdään? T. Kaimasi Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anna, kiitos hirmuisesti sanoistasi :) En ole käynyt yli vuoteen kampaajalla ja silloin laitettiin balayage-tyyliin vaaleita raitoja omaan tummaan hiukseeni :)

   Delete
 4. I love all of of your post. Its really nice.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig