June 3, 2018

YELLOW DRESSKeltainen väri yhdistetään kevääseen ja pääsiäisen aikaan. Perinteisesti se mielletään virkistäväksi ja se parantaa keskittymiskykyä, siksi post-it-laput ja korostuskynät ovat usein keltaisia. Olen aina pitänyt tästä raikkaasta ja aurinkoisesta väristä mutta sävyn valinnassa pitää olla tarkkana. Kirkkaankeltainen, kuten muutkin värien kirkkaat sävyt vaativat asustukselta harkintaa. Olen ainakin itse kokenut sen yhdistämisen muihin väreihin hankalaksi, joten oma valintani kohdistuu hieman murrettuun, lämpimään keltaiseen.


Oma mekkoni on YAS-merkin löytö viime talvelta ja kyttäsin tätä mekkoa kauan. Lopulta sitä tuli yksi kappale omassa koossani ja sain sen vieläpä puoleen hintaan. Pidän kovasti pitkähihaisista sifonkimekoista ja tämän mekon helma on niin hurmaavan tyttömäinen ja kesäinen, ettei siitä vain voi olla tykkäämättä. Tätä murrettua sävyä on helppo yhdistää moniin väreihin mutta parhaalta se näyttää neutraalien, valkoisten, mustien tai puuterin sävyisten asusteiden rinnalla.


I'm wearing / Dress YAS / Heels &Other Stories / Bag Miu Miu

SHARE:

3 comments

 1. Onpas kiva mekko, sopii tosi nätisti. Oma huomio kiinnittyi kyllä ennen kaikkea tuohon laukkuun, silmä lepää kyllä. Tosi kaunis.

  Aurinkoista päivää!

  ReplyDelete
 2. Nice yellow dress very vibrant and looks good on you. Looking forward for more of your post.

  ReplyDelete
 3. Your so beautiful on that yellow polka dots.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig