July 1, 2018

JUNE FAVOURITESKesäkuussa oli paljon kivoja juttuja: juhlia, kotimaan reissailua, omat synttärini, aivan ihana reissu Skotlantiin ja kesälomaakin oli jo pari viikkoa. Kaiken kaikkiaan hyvä kuukausi.
Yksittäisiä suosikkeja ovat olleet häiriöttömät ja hitaat aamukaffittelut. Arkenakin varaan joka aamulle puoli tuntia pelkkään rauhalliseen kahvinjuontiin mutta näin lomalla se vasta rentoa puuhaa onkin ilman kellon tuijottelua.
Kesän meikki on hyvin kevyt ja parhaimpina päivinä tyydyn laittamaan kulmat ojennukseen ja huuliin jotain kivaa nudea punaa. Suosikkini on edelleen Macin Honey Love, joka toimii sekä normaalin meikin että kesäisen meikittömyyden kanssa. Kuvassa se on ylimpänä.Vaatetuspuolella lempiasuni oli tämä Blush everything -asu, jossa yhdistelin erilaisia neutraaleita roosan sävyjä. Lempiasuste oli varmastikin tämä leveälierinen aurinkohattu, jota on pakko käyttää parvekkeellakin auringon loimotuksen vuoksi. Tällainen iso lorppalierinen päähine on todella omiaan suojaamaan kasvoja turhalta uv-säteilyltä ja ennenaikaisilta juonteilta.


Leikkokukat sisällä ovat ihan must ympäri vuoden. Useimmiten valitsen ruusuja, ne tuntuvat säilyvän pisimpään terhakoina. Myös useimmat liljat kestävät ja neilikat ovat tunnettuja monen viikon kukkimisestaan. Ruusuissa on silti jotain herkkää ja varsinkin kesällä ne tuovan palan puutarhaa sisälle saakka.
Aurinkolasit ovat keikkuneet nenällä päivittäin ja Saint Laurentin pikkuinen Kate-laukku on edustanut juhlalaukkuna sekä myös reissussa. Ihan mahtava laukku, jonka sävy istuu moneen muuhun neutraaliin ja kirkkaaseen väriin.


SHARE:

1 comment

  1. Tuo lierihattu on kyllä niin ihanan kesäinen! 😍

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig