July 11, 2018

SUMMER MORNING VIBES

Ihanat kesäaamut kutsuvat hidastamaan ja normaalista kello kuuden heräämisestä ja suhteellisen pikaisesta aamukahvista poiketen olen noussut vasta pari tuntia myöhemmin ja viivytellyt kahvin kanssa pitkään. En normaalisti syö aamuisin edellisiltana tehtyä vihersmoothieta kummempaa mutta lomalla tulee brunsseiltua ja joskus saan aamiaisen jopa sänkyyn - kuten kerran vuodessa synttärinä.


Olin opiskeluaikoina vahvasti iltaihminen ja kukuin ties kuinka myöhään joka ilta. Enää en voisi kuvitellakaan, että rytmiini ei kuuluisi varhaiset aamut ja nukkumaanmenot. Säännöllinen rytmi elämässä on lomallakin tärkeää ja haluan aina nukkua vähintään 8 tuntia yössä. Kyllä tämänikäinen naisihminen kauneusunensa tarvitsee, vai mitä? 

Paras tapa pitää arkirytmistä kiinni lomallakin on yksinkertaisesti se, ettei valvo liian myöhään. Niin helppoa se on! Myös normaalien rutiinien ylläpitäminen auttaa unirytmin pitämisessä totutussa. Joka päivä kannattaa ulkoilla, syödä hyvin ja rauhoittua hyvissä ajoin ennen nukkuaikaa. Ja yksi tärkeä tekijä on ruuduttomuus iltaisin. Sinisen valon vaihtaminen vaikkapa kirjaan on erinomainen vaihtoehto unen saamisen ja laadun parantamisen suhteen. Näin aamulla olo tuntuu virkeämmältä!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig